Makkelijker uploaden met vernieuwde Basecone app

Datum: 25 mei 2021, Auteur: Avant groep
Basecone-app-vernieuwd

Vanaf heden is het nog makkelijker om documenten en bonnen te uploaden via de volledig vernieuwde Basecone app. Deze komt in de plaats van de huidige Spenser app.

Voordelen van nieuwe app

De nieuwe app zorgt ervoor dat men niet langer twee afzonderlijke apps nodig heeft. Daarnaast is de ontwikkeling van één app makkelijker bij te houden. Dit betekent meer nieuwe functionaliteiten in een kortere tijd. Een aantal van de voordelen:

  • Eindeloos archief
  • Uniforme concepten en verzonden lijst
  • Galerij is nu bewerkbaar
  • Duidelijkere foutmeldingen
  • Verbeterde wijze van bulkacties
  • Vernieuwde lay-out

Toegang

Begin dit jaar was de nieuwe Basecone App alleen beschikbaar voor de autorisators. Vanaf half mei kan iedereen die facturen gratis upload via Spenser, nu ook gebruik maken van de nieuwe Basecone app. Medio september zal ook de declaratiemodule toegevoegd worden aan deze app, uiteraard berichten wij jullie dan ook.

Spenser app

De Spenser app blijft voorlopig nog actief aangezien de declaratiemodule nog niet in de nieuwe app zit. Naar verwachting zal deze eind 2021 uit gefaseerd worden. Alle klantgebruikers die Spenser gebruiken krijgen een melding dat de nieuwe app gedownload kan worden. Via de Basecone webapplicatie ontvangen de klantgebruikers een bericht met inlog-instructies.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Categorieën: Boekhouding, ondernemers, Software

Wellicht ook interessant…

SLIM-subsidie

Werkgevers in het mkb kunnen de zogenaamde SLIM-subsidie, Stimuleringsregeling leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen, weer aanvragen.

rentevergoeding-box-3

Ga na of u over 2022 nog btw moet afdragen. Als u deze btw namelijk vóór 1 april 2023 met een suppletie aangeeft bij de Belastingdienst.

rentevergoeding-box-3

Belastingdienst moet een passende rentevergoeding geven aan belastingplichtige die te veel box 3-heffing betaalde over de jaren vanaf 2017.

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte gehouden worden? Mis niets en ontvang alle updates van Avant groep!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.