Tip 1: Bekijk de verschillende financieringsmogelijkheden rondom machines, wagenpark en/of pand voor eigen gebruik

Datum: 27 juli 2022, Auteur: Avant groep
Bedrijfsmiddelen-tiny

Uitbreiding, vernieuwing of opstarten: er komt een moment dat u zult moeten investeren in bedrijfsmiddelen. Bijvoorbeeld in een wagenpark, machines of andere apparatuur en pand voor eigen gebruik.

Financieringsmogelijkheden

Bedrijfsmiddelen zijn kostbaar. Als u zelf niet beschikt over genoeg middelen, dan kan een financiering uitkomst bieden. Het huidige financieringslandschap is echter complex. Vol met mogelijkheden, maar niet per se overzichtelijk. Wij wijzen u graag de weg naar een bedrijfsfinanciering op maat.

We kijken daarbij verder dan de reguliere stap naar de bank. Er zijn meer mogelijkheden zoals bijvoorbeeld crowdfunding, lease, investeerders of een van onze andere alternatieve financieringsmogelijkheden.

Looptijd van de financiering

Indien u op zoek bent naar een financiering voor uw machines en/of wagenpark is het belangrijk om naast een juiste financiering ook na te denken over de looptijd van de financiering. Hierbij is het verstandig om de looptijd van uw financiering te matchen met de afschrijvingsduur van de machine. Op die manier is de lening afgelost op het moment dat de machine afgeschreven is en deze vervangen dient te worden.

Bron: credion.nl

Wilt u meer weten over wat uw mogelijkheden zijn en waar uw kansen liggen. Bel ons gerust! Neem contact op met één van onze financieringsspecialisten Michel Bierhuizen of Henri Blokland.

Categorieën: Financiering, ondernemers

Wellicht ook interessant…

prinsjesdag-2022

De belangrijkste wijzigingen voor ondernemers aangekondigd op Prinsjesdag 2023.

Prinsjesdag2023-overige-wijzigingen

De accijnzen op brandstof, alcohol en tabak gaan omhoog. Verder worden no cure, no pay-zaken ontmoedigd. Diverse voorstellen.

verduurzaming-o%-btw-zonnepanelen

Het demissionaire kabinet zet in op verdere verduurzaming en vergroening van het belastingstelsel. Wij zetten alles hier uiteen

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte gehouden worden? Mis niets en ontvang alle updates van Avant groep!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.