financieringscheck

Tip 2: Neem regelmatig uw financiering onder de loep

Datum: 5 augustus 2022, Auteur: Avant groep
financieringscheck

De financiering van uw onderneming is een cruciaal onderdeel voor de bedrijfsvoering. Net als uw machines, uw wagenpark en uw medewerkers vraagt uw bedrijfsfinanciering om regelmatig onderhoud en aandacht. Maar zeg eens eerlijk: wanneer heeft u uw financieringsstructuur en -condities voor het laatst onder de loep genomen?

Om ervoor te zorgen dat uw zakelijke financiering aan blijft sluiten op uw plannen is het belangrijk de voorwaarden, condities en afspraken van de bestaande financiering(en) periodiek tegen het licht te houden. Denk bijvoorbeeld aan het moment van renteverlenging.

Financieringscheck

Wilt u weten hoe uw bedrijf ervoor staat en misschien nog wel belangrijker, weten wat de alternatieven zijn, mocht dit nodig zijn. Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Bron: credion.nl

Heeft u naar aanleiding van het lezen vragen? Bel ons gerust! Neem contact op met één van onze financieringsspecialisten Michel Bierhuizen of Henri Blokland.

Categorieën: Financiering, ondernemers

Wellicht ook interessant…

zakelijk-vastgoed-financieren

Bent u op zoek naar uitbreiding van uw portefeuille, wilt u een project financieren of een bestaande financieringen herzien?

coronsteun-terugbetalen

Voor het aflossen van deze coronaschulden moet men eerst weer geld verdienen. Hier knijpt het vaak. Wij vertellen u wat er mogelijk is.

debiteurenfinanciering

Debiteurenfinanciering kan uitkomst bieden. Debiteurenfinanciering is het financieren van openstaande facturen van uw klanten.

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte gehouden worden? Mis niets en ontvang alle updates van Avant groep!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.