zakelijk-vastgoed-financieren

Tip 5: Zakelijk (commercieel) vastgoed financieren kan nog steeds tegen aantrekkelijke voorwaarden

Datum: 5 augustus 2022, Auteur: Avant groep
zakelijk-vastgoed-financieren

De vastgoedsector is een turbulente sector. Dat weet u, dat weten wij. Steeds in beweging, steeds in ontwikkeling. En dat maakt de financiering een interessante uitdaging. Wat nu waar is, kan straks immers anders zijn.

Of u nu op zoek bent naar uitbreiding van uw portefeuille, een project wil financieren of bestaande financieringen wil herzien: onze vastgoedspecialisten zorgen voor betrouwbaar en transparant advies.

Onroerend goed financieren zonder bank

Zakelijk vastgoed financieren was tot voor kort het terrein van banken. Echter doordat de eisen die aan banken worden gesteld steeds meer zijn aangescherpt, verstrekken banken steeds minder leningen voor zakelijk vastgoed. Vooral het MKB is hier de dupe van.

Maar het is zeker mogelijk om (commercieel) onroerend goed te financieren zonder tussenkomst van een bank. U maakt dan gebruik van alternatieve financieringsvormen voor de financiering van uw onroerend goed. Onder alternatieve financieringsvormen verstaan we financieringen door middel van bijvoorbeeld investeerders of leasing.

Verlaag uw maandlasten voor uw bedrijfsonroerendgoed

Naast het aanspreken van externe geldbronnen om uw aankoop van onroerend goed te kunnen financieren, zijn onze specialisten ook uitstekend toegerust om u te adviseren over het verlagen van uw maandlasten. Het opnieuw bekijken van bestaande bedrijfshypotheken loont vaak.

Bron: credion.nl

Heeft u naar aanleiding van het lezen vragen? Bel ons gerust! Neem contact op met één van onze financieringsspecialisten Michel Bierhuizen of Henri Blokland.

Categorieën: Financiering, ondernemers

Wellicht ook interessant…

prinsjesdag-2022

De belangrijkste wijzigingen voor ondernemers aangekondigd op Prinsjesdag 2023.

Prinsjesdag2023-overige-wijzigingen

De accijnzen op brandstof, alcohol en tabak gaan omhoog. Verder worden no cure, no pay-zaken ontmoedigd. Diverse voorstellen.

verduurzaming-o%-btw-zonnepanelen

Het demissionaire kabinet zet in op verdere verduurzaming en vergroening van het belastingstelsel. Wij zetten alles hier uiteen

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte gehouden worden? Mis niets en ontvang alle updates van Avant groep!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.