zakelijk-vastgoed-financieren

Tip 5: Zakelijk (commercieel) vastgoed financieren kan nog steeds tegen aantrekkelijke voorwaarden

Datum: 5 augustus 2022, Auteur: Avant groep
zakelijk-vastgoed-financieren

De vastgoedsector is een turbulente sector. Dat weet u, dat weten wij. Steeds in beweging, steeds in ontwikkeling. En dat maakt de financiering een interessante uitdaging. Wat nu waar is, kan straks immers anders zijn.

Of u nu op zoek bent naar uitbreiding van uw portefeuille, een project wil financieren of bestaande financieringen wil herzien: onze vastgoedspecialisten zorgen voor betrouwbaar en transparant advies.

Onroerend goed financieren zonder bank

Zakelijk vastgoed financieren was tot voor kort het terrein van banken. Echter doordat de eisen die aan banken worden gesteld steeds meer zijn aangescherpt, verstrekken banken steeds minder leningen voor zakelijk vastgoed. Vooral het MKB is hier de dupe van.

Maar het is zeker mogelijk om (commercieel) onroerend goed te financieren zonder tussenkomst van een bank. U maakt dan gebruik van alternatieve financieringsvormen voor de financiering van uw onroerend goed. Onder alternatieve financieringsvormen verstaan we financieringen door middel van bijvoorbeeld investeerders of leasing.

Verlaag uw maandlasten voor uw bedrijfsonroerendgoed

Naast het aanspreken van externe geldbronnen om uw aankoop van onroerend goed te kunnen financieren, zijn onze specialisten ook uitstekend toegerust om u te adviseren over het verlagen van uw maandlasten. Het opnieuw bekijken van bestaande bedrijfshypotheken loont vaak.

Bron: credion.nl

Heeft u naar aanleiding van het lezen vragen? Bel ons gerust! Neem contact op met één van onze financieringsspecialisten Michel Bierhuizen of Henri Blokland.

Categorieën: Financiering, ondernemers

Wellicht ook interessant…

SLIM-subsidie

Werkgevers in het mkb kunnen de zogenaamde SLIM-subsidie, Stimuleringsregeling leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen, weer aanvragen.

rentevergoeding-box-3

Ga na of u over 2022 nog btw moet afdragen. Als u deze btw namelijk vóór 1 april 2023 met een suppletie aangeeft bij de Belastingdienst.

rentevergoeding-box-3

Belastingdienst moet een passende rentevergoeding geven aan belastingplichtige die te veel box 3-heffing betaalde over de jaren vanaf 2017.

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte gehouden worden? Mis niets en ontvang alle updates van Avant groep!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.