Avant HRM & salarissen

Avant HRM & salarissen is onderdeel van Avant groep. Wij hebben meedenkend vermogen voor uw onderneming. Of het nu gaat om salarisadministratie, arbeidsrechtzaken of andere HR-vraagstukken. Onze specialisten staan voor u klaar.

Uw personeel is het kapitaal van uw onderneming

Uw personeel is het kapitaal van uw onderneming en u wilt goed voor uw personeel zorgen. Zo is het van groot belang dat salarissen, toeslagen en overige gelden correct en op tijd uitbetaald worden. Het gaat immers om uw geld en het inkomen van uw werknemers. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld behoefte hebben aan iemand die met u meedenkt over personeelszaken, omdat het u ontbreekt aan kennis en/of tijd.

Waar kunnen wij u mee helpen?

salarisadminstratie-uitbesteden

Salarisadministratie uitbesteden

Uw personeel is het kapitaal van uw onderneming en u wilt goed voor uw personeel zorgen. Onze salarisspecialisten zorgen ervoor dat salarissen, toeslagen en overige gelden correct en op tijd uitbetaald worden.

hr-arbeidsrechtzaken

Arbeidsrechtzaken

Heeft u behoefte aan iemand die met u meedenkt over personeelszaken, omdat het u ontbreekt aan kennis en/of tijd? Wij ondersteunen en adviseren u graag.

fiscaal-adviseurs-horizontaal-toezicht

Fiscaal advies

De fiscale wet- en regelgeving is ingewikkeld en de regels veranderen continu. Laat u daarom adviseren door onze fiscalisten. Zo maakt u optimaal gebruik van fiscale regels en mogelijkheden.

Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Arie Rehorst
Adviseur HRM & salarissen

pensioen

Angela Slootjes
Salarisadministrateur

Sheila van den Heuvel
Salarisadministrateur

Arie Rehorst
Adviseur HRM & Salarissen

pensioen

Angela Slootjes
Salarisadministrateur

Sheila van den Heuvel
Salarisadministrateur

Bent u ook geïnteresseerd in…

vastgoedfinanciering

Bedrijfsfinanciering

Bent u op zoek naar een financieringsoplossing voor uw onderneming? Of wilt u investeren in vastgoed. Wij kennen de weg en zijn uw gids in de wereld van (alternatieve) bedrijfs- en vastgoedfinancieringen.

ondernermersadvies-stip-op-horizon

Ondernemersadvies

Als ondernemer loopt u soms tegen (terugkerende) vragen of problemen aan. Op bijvoorbeeld organisatorisch of financieel gebied. Wij bieden u ondersteuning om de juiste keuzes te kunnen maken.

realtime-inzicht-in-cijfers

Accountancy

Cijfers, jaarrekeningen, begeleiding financieringen en belastingaangiften zijn essentieel voor uw bedrijf. Maar het is waarschijnlijk niet uw specialisme. Wij regelen uw financiële zaken gewoon goed voor u.

Wij zijn lid van de beroeps- en netwerkorganisaties NBA, SRA en RB.

Onze klachten- en klokkenluidersregeling: klachten- en klokkenluidersregeling.

Avant HRM & salarissen is onderdeel van Avant groep

Avant Accountants 2

Meer weten?

Vul uw gegevens in en wij sturen een volledig overzicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
avant-logo