Avant is specialist in advies voor overnames van bedrijven. Overdracht van bedrijf aan familie? Neem contact op met Avant voor meer informatie.

Bedrijfsoverdracht en overnames

Bedrijfsovername is een hot-item in de financiële wereld. Ga ik een bedrijf verkopen? Met welke fiscaliteiten moet ik rekening houden? Wat wordt de overnameprijs? En moet ik contracten opstellen? Dit zijn allemaal factoren waar je rekening mee moet houden. Bij Avant groep zijn er een aantal specialisten die u hierbij kunnen helpen.

Overnametraject

Onze specialisten kunnen vanuit verschillende invalshoeken meekijken bij het overnametraject. Zo hebben wij accountants en ondernemersadviseurs die vaker overnametrajecten hebben begeleid. Zij kunnen een oordeel gevel over de prijs en houden contact met de verschillende specialisten, zoals fiscalisten, juridisch adviseurs en de notaris.

Meer weten?

Bent u op zoek naar een partij die u kan begeleiden bij een overname? Wij staan voor u klaar en helpen u graag. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Op welk gebied kunnen wij u verder helpen?

vastgoedfinanciering-gouda

Investeren in vastgoed

Wilt u investeren in vastgoed? Of het nu gaat om een tweede huis, een vakantiehuis of wat uw wens ook is. Onze specialisten zorgen voor betrouwbaar en transparant advies.

vastgoedfinanciering

Bedrijfsfinanciering

Bent u op zoek naar een financieringsoplossing voor uw onderneming? Of wilt u investeren in vastgoed? Wij kennen de weg en zijn uw gids in de wereld van (alternatieve) bedrijfs- en vastgoedfinancieringen.

ondernermersadvies-stip-op-horizon

Ondernemersadvies

Als ondernemer loopt u soms tegen (terugkerende) vragen of problemen aan. Op bijvoorbeeld organisatorisch of financieel gebied. Wij bieden u ondersteuning om de juiste keuzes te kunnen maken.

Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Niels den Outer
Accountant

accountants

Michel Bierhuizen
MKB Financieringsspecialist

Steven Willemsen
Fiscalist

fiscaal

Niels den Outer
Accountant

accountants

Michel Bierhuizen
MKB Financieringsspecialist

Steven Willemsen
Fiscalist

fiscaal

Bent u ook geïnteresseerd in…

hr-arbeidsrechtzaken

HR en Arbeidsrechtzaken

Wanneer u werknemers heeft krijgt u vroeg of laat te maken met arbeidsrechtelijke zaken. Denk aan vragen over arbeidsovereenkomsten, een ontslag of een reorganisatie. Wij adviseren en ondersteunen u graag.

salarisadminstratie-uitbesteden

Salarisadministratie

Onze salarisspecialisten verzorgen uw complete salarisadministratie van begin tot eind. En met ons digitaal salarispakket en personeelssysteem kunnen wij u nog meer service bieden.

verzekeringen-personeel

Assurantiën

Bent u op zoek naar advies over assurantiën? Of u nu MKB ondernemer, ZZP’er of particulier bent, wij voorzien u van persoonlijk financieel advies.

Bedrijfsfinancieringen van Avant groep
is powered by

Meer weten?

Vul uw gegevens in en wij sturen een volledig overzicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
avant-logo