Voor uw werknemers is pensioen een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Als werkgever wilt u vooral dat de kosten van een pensioenregeling inzichtelijk en beheersbaar zijn. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van een pensioenregeling. Daarom is een deskundig pensioenadviseur essentieel.

Inzichtelijk en beheersbaar

Wij adviseren u graag bij de keuze voor een inzichtelijk en betaalbaar collectief pensioen. Bij Avant groep heeft u uw collectieve pensioenregeling onder controle. Daarnaast is professioneel beheer van uw pensioenregeling een belangrijk onderdeel van uw risicomanagement. Wij nemen deze beheertaken graag van u over. Daarmee weet u zeker dat de regeling correct wordt uitgevoerd en zo houdt u meer tijd over om te doen waar u goed in bent: ondernemen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een collectief pensioen? Onze financiële experts staan voor u klaar in de regio Oudewater en Gouda. Neem contact met ons op.

Waar kunnen wij u mee helpen?

pensioenadviseurs-collectief-pensioen

Pensioen ondernemers

Als zelfstandig ondernemer heeft u verschillende mogelijkheden om een eigen pensioenvoorziening op te bouwen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lijfrentekapitaal of een oudedagsvoorziening.

pensioen-communicatie

Pensioencommunicatie

Naast het verzorgen van pensioen voor uw medewerkers bent u ook verantwoordelijk om ze te informeren over hun persoonlijke pensioensituatie. Pensioencommunicatie is ons vakgebied.

fiscaal-adviseurs-horizontaal-toezicht

Vacatures

Bekijk het laatste overzicht van de openstaande vacatures.

Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Arie Rehorst
Pensioenadviseur

pensioen

Arie Rehorst
Pensioenadviseur

pensioen

Bent u ook geïnteresseerd in…

verzekering advies

Assurantiën

Bent u op zoek naar advies over assurantiën? Of u nu MKB ondernemer, ZZP’er of particulier bent, wij voorzien u van persoonlijk financieel advies.

fiscaal-adviseurs-bedrijfsoverdracht

Fiscaal advies

De fiscale wet- en regelgeving is ingewikkeld en de regels veranderen continu. Laat u daarom adviseren door onze fiscalisten. Zo maakt u optimaal gebruik van fiscale regels en mogelijkheden.

ondernermersadvies-stip-op-horizon

Ondernemersadvies

Als ondernemer loopt u soms tegen (terugkerende) vragen of problemen aan. Op bijvoorbeeld organisatorisch of financieel gebied. Wij bieden u ondersteuning om de juiste keuzes te kunnen maken.

Wij staan ingeschreven bij het AFM register onder het nummer 12041265 en bij de KiFiD onder het nummer 300.015105. Ook zijn wij aangesloten bij de Pensioenorde.

Onze dienstverleningsdocumenten, dienstenwijzer en intern beloningsbeleid: dienstenwijzer pensioenadviseurs, vergelijkingskaart vermogen opbouwen, vergelijkingskaart pensioenvraag werkgever, vergelijkingskaart risico’s afdekken en intern beloningsbeleid.

Pensioenadviseurs van Avant groep
is powered by

Avant Pensioenadviseurs

Meer weten?

Vul uw gegevens in en wij sturen een volledig overzicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
avant-logo