Avant Pensioenadviseurs

Avant Pensioenadviseurs is onderdeel van Avant groep. Bij ons kunt u terecht voor deskundig en onafhankelijk pensioenadvies waarbij uw belangen centraal staan. Onze pensioenadviseurs zijn WFT-gecertificeerd, lid van diverse beroepsorganisaties en al jarenlang werkzaam in de pensioenbranche. Wij leveren meedenkend vermogen aan werkgevers, ondernemers/DGA’s, particulieren en zakelijke professionals.

Werkgevers

Als werkgever wilt u een inzichtelijke en beheersbare pensioenregeling. Voor uw werknemers is pensioen een belangrijke arbeidsvoorwaarde. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan. Deskundig pensioenadvies is daarom essentieel. Of het nu gaat om het instellen, verlengen of wijzigen van uw (collectieve) pensioenregeling, onderhoud & beheer of pensioencommunicatie? Wij zijn er om u te ontzorgen. Persoonlijk, deskundig en zonder gedoe. Zo houdt u meer tijd over voor andere zaken.

Ondernemers en DGA’s

Als zelfstandig ondernemer heeft u verschillende mogelijkheden om een goede pensioenvoorziening op te bouwen. Om daarbij verantwoorde keuzen te maken geven wij u graag advies, ook als het gaat om de fiscale aspecten. Bent u een DGA, dan kunnen we voor u een passende pensioenregeling opzetten en begeleiden. In ons advies kunnen we ook uw totale inkomensplanning betrekken.

Particulieren

Veel Nederlanders hebben geen inzicht in hun eigen financiële situatie bij pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid. De noodzaak om zelf actie te ondernemen op bovengenoemde gebieden groeit: de collectieve regelingen versoberen, de AOW-leeftijd stijgt en steeds meer Nederlanders zijn (zzp) ondernemer. Nederlanders ervaren hoge drempels om zelf financieel inzicht te krijgen. Wij beschikken over de kennis en middelen om uw financiële situatie in kaart te brengen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Zakelijke professionals

Wij werken veel samen met andere zakelijke professionals zoals accountants, advocaten, assurantiekantoren, belastingadviseurs en financieel planners. Met onze expertise kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van eigen beheer, collectieve berekeningen, complexe pensioenvraagstukken en juridisch advies. Ook ondernemingsraden kunnen voor advies bij ons terecht.

Waar kunnen wij u mee helpen?

pensioenadviseurs-collectief-pensioen

Collectief pensioen

Het pensioen is een belangrijke arbeidsvoorwaarde voor uw werknemers. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan. Wij adviseren u graag bij de keuze voor een pensioenregeling.

pensioen-ondernemers-dga

Pensioen ondernemers

Als zelfstandig ondernemer heeft u verschillende mogelijkheden om een goede pensioenvoorziening op te bouwen. Bent u een DGA? Ook voor u kunnen wij een passende pensioenregeling opzetten en begeleiden.

pensioen-communicatie

Pensioencommunicatie

Naast het verzorgen van pensioen voor uw medewerkers bent u ook verantwoordelijk om ze te informeren over hun persoonlijke pensioensituatie.
Pensioencommunicatie is ons vakgebied.

Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Arie Rehorst
Pensioenadviseur

pensioen

Arie Rehorst
Pensioenadviseur

pensioen

Bent u ook geïnteresseerd in…

verzekeringen-personeel

Assurantiën

Bent u op zoek naar advies over assurantiën? Of u nu MKB ondernemer, ZZP’er of particulier bent, wij voorzien u van persoonlijk financieel advies.

fiscaal-adviseurs-bedrijfsoverdracht

Fiscaal advies

De fiscale wet- en regelgeving is ingewikkeld en de regels veranderen continu. Laat u daarom adviseren door onze fiscalisten. Zo maakt u optimaal gebruik van fiscale regels en mogelijkheden.

ondernermersadvies-stip-op-horizon

Ondernemersadvies

Als ondernemer loopt u soms tegen (terugkerende) vragen of problemen aan. Op bijvoorbeeld organisatorisch of financieel gebied. Wij bieden u ondersteuning om de juiste keuzes te kunnen maken.

Wij staan ingeschreven bij het AFM register onder het nummer 12041265 en bij de KiFiD onder het nummer 300.015105. Ook zijn wij aangesloten bij de Pensioenorde.

Onze dienstverleningsdocumenten, dienstenwijzer en intern beloningsbeleid: dienstenwijzer pensioenadviseurs, vergelijkingskaart vermogen opbouwen, vergelijkingskaart pensioenvraag werkgever, vergelijkingskaart risico’s afdekken en intern beloningsbeleid.

Avant Pensioenadviseurs is onderdeel van Avant groep

Avant Pensioenadviseurs

Meer weten?

Vul uw gegevens in en wij sturen een volledig overzicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
avant-logo