Cijfers, jaarrekeningen, begeleiding financieringen en belastingaangiften zijn essentieel voor uw bedrijf. Maar het is waarschijnlijk niet uw specialisme. Onze accountants, auditors, fiscalisten en administrateurs regelen uw financiële zaken gewoon goed voor u. U bepaalt wat u zelf wilt doen en wat u ons laat verzorgen. Zo houdt u meer tijd over om te doen waar u goed in bent: ondernemen.

Auditing

Vanaf een bepaalde grootte zijn ondernemingen wettelijk verplicht om hun jaarrekeningen te laten controleren. Wij streven ernaar om deze formele regels passend te maken voor uw onderneming. De wettelijke controle op jaarrekeningen is door de overheid in het leven geroepen ter bescherming van het maatschappelijk economisch verkeer.

Uw onderneming is controleplichtig indien gedurende twee aansluitende boekjaren aan twee van de drie gestelde criteria wordt voldaan. De criteria zijn:

  • een balanstotaal groter dan € 6.000.000;
  • een netto-omzet groter dan € 12.000.000;
  • gemiddeld 50 of meer werknemers in dienst.

Weet u niet zeker of uw onderneming controleplichtig is? Dit gaan wij graag voor u na.

Kennis en ervaring

Voor controleopdrachten hebben wij een samenwerking met New Vision Auditors B.V.. Wij hebben ruime ervaring in controleopdrachten voor (middel)grote ondernemingen. Daardoor hebben we veel kennis van de verschillende systemen die klanten gebruiken. En – misschien nog wel belangrijker – we begrijpen snel wat er in uw bedrijf omgaat, hoe uw business in elkaar zit en welke processen er spelen. Voor u betekent dit dat we snel en efficiënt aan het werk kunnen. En u daarmee een zorg uit handen nemen.

Samenwerking met New Vision Auditors B.V.

Voor controleopdrachten werken wij samen met New Vision Auditors B.V.. New Vision Auditors B.V. is Wta-vergunninghouder en hierdoor eindverantwoordelijk voor de controleopdracht. De controle zal zoveel mogelijk door mensen gelieerd aan of in dienst van Avant groep worden uitgevoerd.

Meer weten?

Wilt u weten wat wij met accounting en auditing voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem contact op met onze financiële experts in Oudewater en Gouda.

Waar kunnen wij u mee helpen?

parttime-controlling

Interim controlling

Als ondernemer hebt u uw financiële situatie het liefst volledig onder controle. Onze controllers zijn uw administratieve afdeling. Wij verzorgen uw administratie en geven daarnaast advies over uw cijfers.

betalingsregeling-now-digitaal-v2

Onafhankelijk Financieel Adviseur

Als ondernemer heeft u plannen, ideeën en doelen die u wilt bereiken. Maar wat heeft u nodig om uw ambities te realiseren? Samen met onze adviseurs kunt u sparren op het gebied van financieel advies.

fiscaal-adviseurs-horizontaal-toezicht

Vacatures

Bekijk het laatste overzicht van de openstaande vacatures.

Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Chris Boele
Registeraccountant

Arno Baas
Registeraccountant

Chris Boele
Registeraccountant

Arno Baas
Registeraccountant

Bent u ook geïnteresseerd in…

salarisadminstratie-uitbesteden

Salarisadministratie

Onze salarisspecialisten verzorgen uw complete salarisadministratie van begin tot eind. En met ons digitaal salarispakket en personeelssysteem kunnen wij u nog meer service bieden.

fiscaal-adviseurs-bedrijfsoverdracht

Fiscaal Advies

De fiscale wet- en regelgeving is ingewikkeld en de regels veranderen continu. Laat u daarom adviseren door ons fiscalisten. Zo maakt u optimaal gebruik van fiscale regels en mogelijkheden.

vastgoedfinanciering

Bedrijfsfinanciering

Bent u op zoek naar een financieringsoplossing voor uw onderneming? Of wilt u investeren in vastgoed? Wij kennen de weg en zijn uw gids in de wereld van (alternatieve) bedrijfs- en vastgoedfinancieringen.

Wij zijn lid van de beroeps- en netwerkorganisaties NBA, SRA en RB.

Onze klachten- en klokkenluidersregeling: klachten- en klokkenluidersregeling.

Accountants van Avant groep
is powered by

Avant Accountants 2

Meer weten?

Vul uw gegevens in en wij sturen een volledig overzicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
avant-logo