Wilt u berekenen wat uw maximale hypotheek is? Wat u maximaal kunt lenen is afhankelijk van verschillende factoren. Eén van de factoren is het salaris en eventueel het salaris van uw partner. Daarnaast is het belangrijk om financiële verplichtingen mee te nemen in de berekening. Neem contact op met onze hypotheekadviseur voor een concreet en specifiek advies.

Hypotheek berekenen

Deze hypotheek bereken module geeft een inschatting van uw maandelijkse hypotheek kosten. Echter raden wij u altijd aan om contact op te nemen met onze hypotheekadviseur. Zo krijgt u een zo goed mogelijk beeld van uw mogelijkheden.

Hypotheek berekenen

mlcalc

Factoren voor berekenen maximale hypotheek

Andere factoren voor het berekenen van uw maximale hypotheek zijn de koopsom van het huis. De waarde van de woning is belangrijk in het berekenen van de maandelijkse kosten. Daarnaast dient u te weten met welke rente u rekening kunt houden. Als u plannen heeft om te verbouwen, is dat ook belangrijk om te weten. Onze hypotheekadviseur helpt u om het overzicht te bewaren tussen al deze factoren. Zo geven wij u een onafhankelijk hypotheekadvies dat past bij uw situatie.

Maximale-hypotheek-berekenen

Wilt u hypotheekadvies? Wij zijn uw partner in de regio Gouda en Oudewater. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees ons verhaal en neem contact met ons op.

Waar kunnen wij u mee helpen?

sleutel

Hypotheken

Hypotheekadvies dat nauwkeurig is afgestemd op úw situatie. Door onze jarenlange ervaring en onafhankelijke positie bieden wij altijd maatwerk.

fiscaal-adviseurs-horizontaal-toezicht

Onafhankelijk Financieel Adviseur

Als ondernemer heeft u plannen, ideeën en doelen die u wilt bereiken. Maar wat heeft u nodig om uw ambities te realiseren? Samen met onze adviseurs kunt u sparren op het gebied van financieel advies.

verzekering advies

Assurantiën

Bent u op zoek naar advies over assurantiën? Of u nu MKB ondernemer, ZZP’er of particulier bent, wij voorzien u van persoonlijk financieel advies.

Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Raymond Imbens
Hypotheekadviseur

hypotheken

Nick de Korte
Hypotheekadviseur

hypotheken

Raymond Imbens
Hypotheekadviseur

hypotheken

Nick de Korte
Hypotheekadviseur

hypotheken

Bent u ook geïnteresseerd in…

bedrijfsfinanciering_3

Belastingaangifte

Maakt u bij uw belastingaangifte optimaal gebruik van actuele fiscale regels en mogelijkheden? Onze specialisten helpen u graag bij uw belastingaangifte. Of u nu ZZP’er of MKB ondernemer bent.

vastgoedfinanciering

Vastgoedfinanciering

Wilt u investeren in vastgoed? Of bent u op zoek naar een financieringsoplossing voor uw onderneming? Wij kennen de weg en zijn uw gids in de wereld van (alternatieve) bedrijfs- en vastgoedfinancieringen.

fiscaal-adviseurs-horizontaal-toezicht

Fiscaal advies

De fiscale wet- en regelgeving is ingewikkeld en de regels veranderen continu. Laat u daarom adviseren door onze fiscalisten. Zo maakt u optimaal gebruik van fiscale regels en mogelijkheden.

Wij staan ingeschreven bij het AFM register onder het nummer 12041311 en bij de KiFiD onder het nummer 300.004651. Ook zijn wij aangesloten bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseur. Onze dienstverleningsdocumenten en klachtenprocedure: dienstverleningsdocument algemeen, vergelijkingskaart hypotheek en klachtenprocedure.

Assurantiën & hypotheken van Avant groep
is powered by

Triple-A-assurantiën

Meer weten?

Vul uw gegevens in en wij sturen een volledig overzicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
avant-logo