Ondernemersadvies

Als ondernemer loopt u soms tegen (terugkerende) vragen of problemen aan. Bijvoorbeeld op organisatorisch of financieel gebied. Dan is het goed om een onafhankelijke professional als klankbord te hebben. Met onze ondernemersadviseurs krijgt u ondersteuning om de juiste keuzes te maken.

Onze ondernemersadviseurs hebben meedenkend vermogen voor uw onderneming. Wij luisteren naar úw vragen, dragen nieuwe oplossingen aan en uw ondernemershorizon wordt verbreed. U wordt ondersteunt bij uw ondernemersvragen. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Dat kan in een gesprek van een middag of op regelmatige basis, bijvoorbeeld elke maand of elk kwartaal.

U kunt ook kiezen voor een overzichtelijk traject: de route naar meedenkend vermogen voor uw onderneming. Het belangrijkste is dat u de onafhankelijke en deskundige support krijgt waarmee u uw plannen en ambities kunt realiseren. U bepaalt zelf welke vorm voor u het beste is.

Meer weten?

Heeft u behoefte aan ondernemersadvies in de regio Oudewater of Gouda? Onze financiële experts staan voor u klaar. Neem contact met ons op.

Waar kunnen wij u mee helpen?

ondernermersadvies-stip-op-horizon

Ondernemerskompas

U heeft plannen, ideeën en doelen die u wilt bereiken. Daarvoor bent u tenslotte ondernemer. Maar wat heeft u nodig om uw ambities te realiseren?

management-consulting

Management Consulting

Uw bedrijfsstrategie, een veranderende organisatie, financiële keuzes, uw opvolging, persoonlijke doelen, fiscale keuzes, het zijn allemaal zaken waarover u als ondernemer beslissingen moet nemen.

fiscaal-adviseurs-horizontaal-toezicht

Vacatures

Bekijk het laatste overzicht van de openstaande vacatures.

Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Paul Noomen
Ondernemersadviseur

Sanne Dirksen
Binnendienst

Paul Noomen
Ondernemersadviseur

Sanne Dirksen
Binnendienst

Bent u ook geïnteresseerd in…

bedrijfsfinanciering_3

Bedrijfsfinanciering

Bent u op zoek naar een financieringsoplossing voor uw onderneming? Of wilt u investeren in vastgoed? Wij kennen de weg en zijn uw gids in de wereld van (alternatieve) bedrijfs- en vastgoedfinancieringen.

salarisadminstratie-uitbesteden

Salarisadministratie

Uw personeel is het kapitaal van uw onderneming en u wilt goed voor uw personeel zorgen. Onze salarisspecialisten zorgen ervoor dat salarissen, toeslagen en overige gelden correct en op tijd uitbetaald worden.

verzekering advies

Assurantiën

Bent u op zoek naar advies over assurantiën? Of u nu MKB ondernemer, ZZP’er of particulier bent, wij voorzien u van persoonlijk financieel advies.

Blog berichten

PSD2

Sinds 2019 is de Europese richtlijn PSD2 in werking een richtlijn voor betaaldiensten.

BMKB

Maatregel om ondernemers te ondersteunen tijdens coronacrisis. Door BMKB kunnen ondernemers makkelijker geld lenen.

Ook TVL in Q1 2022. Voor ondernemers die in het 1e kwartaal 2022 minimaal 30% minder omzet hebben.

Ondermersadviseurs van
Avant groep is powered by

Meer weten?

Vul uw gegevens in en wij sturen een volledig overzicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
avant-logo