Vestiging Gouda

Avant groep heeft in december 2020 een vestiging geopend in Gouda. In Gouda zit momenteel een team van 10 specialisten die zich specifiek richten op klanten in de omgeving van Gouda. Ook deel uitmaken van het team? Bekijk de vacature-pagina voor openstaande posities.

Haring Happen Haastrecht 2023

Donderdag 22 juni was het jaarlijks event Haring Happen Haastrecht bij restaurant Het Witte Hof Haastrecht. Wij waren één van de trotse sponsors. Deze video geeft een beeld van de gezellige en geslaagde avond.

De video is gemaakt door Omdat Video.

Officiële opening kantoor

In oktober 2021 werd ons kantoor officieel geopend door de burgemeester van Gouda dhr. P. Verhoeve. Bekijk de aftermovie.

In Gouda zijn er specialisten op de volgende gebieden…

U bepaalt wat u zelf wilt doen en wat u ons laat verzorgen.

vastgoedfinanciering

Bedrijfsfinanciering

Bent u op zoek naar een financieringsoplossing voor uw onderneming? Of wilt u investeren in vastgoed? Wij kennen de weg en zijn uw gids in de wereld van (alternatieve) bedrijfs- en vastgoedfinancieringen.

sleutel

Hypotheken

Hypotheekadvies dat nauwkeurig is afgestemd op úw situatie. Wij maken uw woonwens mogelijk.

realtime-inzicht-in-cijfers

Accountants

Cijfers, jaarrekeningen, begeleiding financieringen en belastingaangiften zijn essentieel voor uw bedrijf. Maar het is waarschijnlijk niet uw specialisme. Wij helpen u verder.

pensioenadviseurs-collectief-pensioen

Pensioenadvies

Als ondernemer wilt u een inzichtelijke en beheersbare pensioenregeling. Voor uw werknemers maar ook uw eigen pensioen wilt u goed geregeld hebben. Wij geven u graag een goed advies.

verzekeringen-personeel

Assurantiën

Bent u op zoek naar advies over assurantiën? Of u nu MKB ondernemer, ZZP’er of particulier bent, wij voorzien u van persoonlijk financieel advies.

auditing

Auditing

Vanaf een bepaalde grootte zijn ondernemingen wettelijk verplicht om hun jaarrekeningen te laten controleren. Wij streven ernaar om deze formele regels passend te maken voor uw onderneming.

fiscaal-adviseurs-horizontaal-toezicht

Fiscaal advies

De fiscale wet- en regelgeving is ingewikkeld en de regels veranderen continu. Laat u daarom adviseren door onze fiscalisten. Zo maakt u optimaal gebruik van fiscale regels en mogelijkheden.

ondernermersadvies-stip-op-horizon

Ondernemersadvies

Als ondernemer kunt u soms behoefte hebben aan een klankbord. Een onafhankelijk adviseur die u ondersteunt om de juiste keuzes te kunnen maken.

personeel

HRM & Salarissen

Uw personeel is het kapitaal van uw onderneming en u wilt goed voor uw personeel zorgen. Onze salarisspecialisten zorgen ervoor dat salarissen, toeslagen en overige gelden correct en op tijd uitbetaald worden.

De voordelen van Avant groep

Breed financieel aanbod

Perfecte integratie

Meedenkend vermogen

Financieel perspectief

Onze specialisten

Teamfoto avant groep gouda

Meer weten?

Vul uw gegevens in en wij sturen een volledig overzicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
avant-logo