Vestiging Oudewater

Avant groep heeft al ruim 75 jaar een vestiging in Oudewater. In Oudewater zit een team van 55 specialisten die klanten in de regio van Utrecht tot Rotterdam voorzien van Meedenkend Vermogen.

Er zijn specialisten op het gebied van…

U bepaalt wat u zelf wilt doen en wat u ons laat verzorgen.

ondernermersadvies-stip-op-horizon

Ondernemersadvies

Als ondernemer loopt u soms tegen (terugkerende) vragen of problemen aan. Op bijvoorbeeld organisatorisch of financieel gebied. Wij bieden u ondersteuning om de juiste keuzes te kunnen maken.

betalingsregeling-now-digitaal-v2

HRM en Arbeidsrechtzaken

Heeft u behoefte aan iemand die met u meedenkt over personeelszaken, omdat het u ontbreekt aan kennis en/of tijd? Wij ondersteunen en adviseren u graag.

werknemer loket

Auditing

Vanaf een bepaalde grootte zijn ondernemingen wettelijk verplicht om hun jaarrekeningen te laten controleren. Wij streven ernaar om deze formele regels passend te maken voor uw onderneming.

pensioenadviseurs-collectief-pensioen

Pensioenadvies

Als ondernemer wilt u een inzichtelijke en beheersbare pensioenregeling. Voor uw werknemers maar ook uw eigen pensioen wilt u goed geregeld hebben. Wij geven u graag een goed advies.

fiscaal-adviseurs-bedrijfsoverdracht

Fiscaal advies

De fiscale wet- en regelgeving is ingewikkeld en de regels veranderen continu. Laat u daarom adviseren door onze fiscalisten. Zo maakt u optimaal gebruik van fiscale regels en mogelijkheden.

vastgoedfinanciering

Bedrijfsfinanciering

Bent u op zoek naar een financieringsoplossing voor uw onderneming? Of wilt u investeren in vastgoed? Wij kennen de weg en zijn uw gids in de wereld van (alternatieve) bedrijfs- en vastgoedfinancieringen.

sleutel

Hypotheken

Hypotheekadvies dat nauwkeurig is afgestemd op úw situatie. Wij maken uw woonwens mogelijk.

realtime-inzicht-in-cijfers

Accountants

Cijfers, jaarrekeningen, begeleiding financieringen en belastingaangiften zijn essentieel voor uw bedrijf. Maar het is waarschijnlijk niet uw specialisme. Wij helpen u verder.

verzekeringen-personeel

Assurantiën

Bent u op zoek naar advies over assurantiën? Of u nu MKB ondernemer, ZZP’er of particulier bent, wij voorzien u van persoonlijk financieel advies.

Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van de laatste updates. Neem in de eerste video bijvoorbeeld een kijkje in ons moderne pand waar wij sinds begin 2022 gevestigd zijn. Of bekijk de tweede video voor beelden van de feestelijke opening van het pand voor collega’s.

Bij ons komen werken? Bekijk direct welke vacatures er open staan.

De voordelen van Avant groep

Breed financieel aanbod

Perfecte integratie

Meedenkend vermogen

Financieel perspectief

Onze specialisten

Meer weten?

Vul uw gegevens in en wij sturen een volledig overzicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
avant-logo