Hypotheekadvies dat nauwkeurig is afgestemd op úw situatie. Of het nu is voor de aankoop van uw eerste woning, u wilt verhuizen naar een volgende woning of omdat u uw huidige hypotheek wilt oversluiten. Wij maken uw woonwens mogelijk.

Hypotheken

Wij maken uw woonwens mogelijk! U staat op het punt één van de grootste aankopen in uw leven te doen, een nieuw huis en thuis voor u en/of uw gezin. Bij het kopen van een nieuw huis hoort ook een hypotheek. Een hypotheek die uw woonwens mogelijk maakt. Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn, veel te kosten of lang te duren. Wij onderscheiden ons in de hypotheekmarkt door onze onafhankelijke positie en complete & persoonlijke aanpak. Of het nu is om de hypotheek over te sluiten of uw maandlasten te berekenen. Wij streven ernaar uw woonlasten exact aan te laten sluiten op uw persoonlijke situatie, nu en in de toekomst!

Maximale hypotheek berekenen

Benieuwd naar wat u maximaal mag lenen aan hypotheek? En wilt u weten of u uw droomhuis kunt betalen? De hoogte van uw maximale hypotheek is afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren zijn: uw inkomen, uw uitgaven, de koopsom van de woning, de rente die u gaat betalen en eventuele plannen om te verbouwen. Wij nemen deze graag met u door. Zo weet u wat uw maximale hypotheek is en kunt u gericht op zoek gaan naar de woning van uw dromen.

Maximale-hypotheek-berekenen
Actuele-ontwikkeling

Actuele ontwikkelingen

De hypotheekmarkt is constant in beweging. Er zijn regelmatig ontwikkelingen op het gebied van hypotheken, hypotheekrente, overdrachtsbelasting, woningmarkt en wet- en regelgeving. Wij houden de actualiteiten in de gaten, zijn op de hoogte van alle actuele hypotheekrentes en de trends op de woningmarkt. Bij ons wordt u hierdoor voorzien van een gedegen onafhankelijk advies van onze hypotheekadviseur.

Wilt u hypotheekadvies? Wij zijn uw partner in Oudewater, Gouda en omstreken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees ons verhaal en neem contact met ons op.

Waar kunnen wij u mee helpen?

kredietverlening

Kredietverlening

Heeft u als ondernemer tijdelijk behoefte aan extra liquiditeit? Een zakelijke kredietverlening biedt uitkomst.

vastgoedfinanciering

Assurantiën

Bent u op zoek naar advies over assurantiën? Of u nu MKB ondernemer, ZZP’er of particulier bent, wij voorzien u van persoonlijk financieel advies.

Maximale-hypotheek-berekenen

Hypotheek berekenen

Bent u op zoek naar hypotheekadvies en wilt u uw maximale hypotheek berekenen? Deze tool geeft een beeld van uw maximale hypotheek.

Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Raymond Imbens
Hypotheekadviseur

Nick de Korte
Hypotheekadviseur

hypotheken

Raymond Imbens
Hypotheekadviseur

Nick de Korte
Hypotheekadviseur

hypotheken

Bent u ook geïnteresseerd in…

salarisadminstratie-uitbesteden

Salarisadministratie

Uw personeel is het kapitaal van uw onderneming en u wilt goed voor uw personeel zorgen. Onze salarisspecialisten zorgen ervoor dat salarissen, toeslagen en overige gelden correct en op tijd uitbetaald worden.

personeel

HRM en Arbeidsrechtzaken

Heeft u behoefte aan iemand die met u meedenkt over personeelszaken, omdat het u ontbreekt aan kennis en/of tijd? Wij ondersteunen en adviseren u graag.

fiscaal-adviseurs-horizontaal-toezicht

Fiscaal advies

De fiscale wet- en regelgeving is ingewikkeld en de regels veranderen continu. Laat u daarom adviseren door onze fiscalisten. Zo maakt u optimaal gebruik van fiscale regels en mogelijkheden.

Wij staan ingeschreven bij het AFM register onder het nummer 12041311 en bij de KiFiD onder het nummer 300.004651. Ook zijn wij aangesloten bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseur.

Onze dienstverleningsdocumenten, klachtenprocedure en intern beloningsbeleid: dienstverleningsdocument algemeen, vergelijkingskaart hypotheek, klachtenprocedure en intern beloningsbeleid.

Assurantiën & hypotheken van Avant groep
is powered by

Triple-A-assurantiën

Meer weten?

Vul uw gegevens in en wij sturen een volledig overzicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
avant-logo