Als ondernemer wilt u een inzichtelijke en beheersbare pensioenregeling. Voor uw werknemers maar ook uw eigen pensioen wilt u goed geregeld hebben. Wij geven u graag een goed advies over onder meer (collectieve) pensioenregelingen, pensioencommunicatie, lijfrente, levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.
pensioenadviseurs-collectief-pensioen

Collectief pensioen

Voor uw werknemers is pensioen een belangrijke arbeidsvoorwaarde. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan. Een deskundig pensioenadvies is essentieel. Wij adviseren u graag bij de keuze voor een pensioenregeling. Daarnaast kunnen wij u ontzorgen door het onderhoud en beheer van de pensioenregeling volledig uit handen te nemen.

Naast het verzorgen van pensioen voor uw medewerkers bent u, volgens de Wet Pensioencommunicatie, ook verantwoordelijk om uw medewerkers te informeren over hun persoonlijke pensioensituatie. Pensioencommunicatie is ons vakgebied. Met behulp van onze software en persoonlijke begeleiding zorgen wij ervoor dat uw medewerkers van hun pensioensituatie op de hoogte zijn en de risico’s goed kunnen inschatten.

Ondernemers en DGA’s

Als zelfstandig ondernemer heeft u verschillende mogelijkheden om een goede pensioenvoorziening op te bouwen. Om daarbij verantwoorde keuzes te maken geven wij u graag advies, ook als het gaat om de fiscale aspecten. Bent u een DGA, dan kunnen wij voor u een passende pensioenregeling opzetten en begeleiden. In ons advies kunnen wij ook uw totale financiële planning en inkomensplanning betrekken.

pensioen-ondernemers-dga

Wilt u advies over uw eigen pensioen of de pensioenregeling van uw werknemers? De specialisten van Avant groep adviseren u graag in Oudewater & Gouda en omgeving. Neem contact met ons op.

Waar kunnen wij u mee helpen?

duurzaam-investeren

Collectief pensioen

Voor uw werknemers is pensioen een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Als werkgever wilt u vooral dat de kosten van een pensioenregeling inzichtelijk en beheersbaar zijn. Deskundig pensioenadviseur essentieel.

management-consulting

Onafhankelijk Financieel Adviseur

Als ondernemer heeft u plannen, ideeën en doelen die u wilt bereiken. Maar wat heeft u nodig om uw ambities te realiseren? Samen met onze adviseurs kunt u sparren op het gebied van financieel advies.

pensioen-ondernemers-dga

Pensioen ondernemers

Als zelfstandig ondernemer heeft u verschillende mogelijkheden om een eigen pensioenvoorziening op te bouwen. De pensioenspecialisten van Avant groep adviseren u graag bij het maken van verantwoorde keuzes.

Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Arie Rehorst
Pensioenadviseur

pensioen

Arie Rehorst
Pensioenadviseur

pensioen

Bent u ook geïnteresseerd in…

salarisadminstratie-uitbesteden

Salarisadministratie

Uw personeel is het kapitaal van uw onderneming en u wilt goed voor uw personeel zorgen. Onze salarisspecialisten zorgen ervoor dat salarissen, toeslagen en overige gelden correct en op tijd uitbetaald worden.

hr-arbeidsrechtzaken

HRM en Arbeidsrechtzaken

Heeft u behoefte aan iemand die met u meedenkt over personeelszaken, omdat het u ontbreekt aan kennis en/of tijd? Wij ondersteunen en adviseren u graag.

fiscaal-adviseurs-horizontaal-toezicht

Fiscaal advies

De fiscale wet- en regelgeving is ingewikkeld en de regels veranderen continu. Laat u daarom adviseren door onze fiscalisten. Zo maakt u optimaal gebruik van fiscale regels en mogelijkheden.

Wij staan ingeschreven bij het AFM register onder het nummer 12041265 en bij de KiFiD onder het nummer 300.015105. Ook zijn wij aangesloten bij de Pensioenorde.

Onze dienstverleningsdocumenten, dienstenwijzer en intern beloningsbeleid: dienstenwijzer pensioenadviseurs, vergelijkingskaart vermogen opbouwen, vergelijkingskaart pensioenvraag werkgever, vergelijkingskaart risico’s afdekken en intern beloningsbeleid.

Pensioenadviseurs van Avant groep is powered by

Avant Pensioenadviseurs

Meer weten?

Vul uw gegevens in en wij sturen een volledig overzicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
avant-logo