Salarisadministratie uitbesteden

De salarisadministratie dient correct en op tijd te gebeuren. Het gaat immers om uw geld en het inkomen van uw werknemers. Onze salarisspecialisten verzorgen uw complete salarisadministratie van begin tot eind. Al onze specialisten zijn volledig op de hoogte van (veranderende) cao’s, wet- en regelgeving en fiscale regels en geven u gevraagd en ongevraagd advies.

Een tot in de puntjes verzorgde salarisadministratie en -verwerking is voor u een zorg minder. Zo houdt u meer tijd over om te doen waar u goed in bent: ondernemen.

qwoater-logo-2017-v2

Qwoater

Wij hebben een samenwerking met Qwoater. Met de software van Qwoater kunt u makkelijk en veilig digitaal uw personeelsdossiers creëren, beheren en archiveren. Uw personeelsdossier is zo volledig AVG-proof.

loket-nl

Loket.nl

Via onze digitaal salarispakket en personeelssysteem loket.nl bieden wij u nog meer service. Met behulp van dit pakket kunt u uw betaalbestanden ophalen, het salaris uitbetalen en online uw loonbelasting opvragen en bekijken.

Uw werknemers kunnen via het Werknemerloket altijd zelf de loonstroken en/of jaaropgave inzien en declaraties indienen.

Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Arie Rehorst
Adviseur HRM & Salarissen

pensioen

Angela Slootjes
Salarisadministrateur

Sheila van den Heuvel
Salarisadministrateur

Arie Rehorst
Adviseur HRM & Salarissen

pensioen

Angela Slootjes
Salarisadministrateur

Sheila van den Heuvel
Salarisadministrateur

Bent u ook geïnteresseerd in…

salarisadministratie

HRM en Salarissen

Uw personeel is het kapitaal van uw onderneming en u wilt goed voor uw personeel zorgen. Onze salarisspecialisten zorgen ervoor dat salarissen, toeslagen en overige gelden correct en op tijd uitbetaald worden.

betalingsregeling-now-digitaal-v2

Arbeidsrechtzaken

Heeft u behoefte aan iemand die met u meedenkt over personeelszaken, omdat het u ontbreekt aan kennis en/of tijd? Wij ondersteunen en adviseren u graag.

fiscaal-adviseurs-horizontaal-toezicht

Fiscaal advies

De fiscale wet- en regelgeving is ingewikkeld en de regels veranderen continu. Laat u daarom adviseren door onze fiscalisten. Zo maakt u optimaal gebruik van fiscale regels en mogelijkheden.

Blog berichten

liv en lkv

De Eerste Kamer heeft ingestemd met wetsvoorstel waarin LIV per 2025 vervalt en LKV voor oudere werknemers vanaf 2025 wordt afgebouwd.

elektrische-bedrijfsauto-subsidie

Ondernemers die een nieuwe, volledige elektrische bedrijfsauto willen, kunnen weer de Subsidie Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA) aanvragen.

BOR-tiny

De bedrijfsopvolgingsregeling en de doorschuifregeling bij schenken en overlijden gaan verder wijzigen. De aanpassingen op een rij.

Bent u op zoek naar een partner die uw complete salarisadministratie kan verzorgen? Wij helpen u graag verder in de regio Gouda en Oudewater. Neem voor meer informatie contact met ons op.

HRM & Salarissen van Avant groep is powered by

Avant Accountants 2

Meer weten?

Vul uw gegevens in en wij sturen een volledig overzicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
avant-logo