financieringsplan

Financieringsplan

Doordat de informatiebehoefte voor financiers sinds de kredietcrisis is toegenomen, wordt voor het financieringsplan steeds vaker hulp gezocht bij een specialist. Het hele financieringsproces is een vak geworden, waarbij de hulp van een specialist verhelderend kan zijn. Wij zijn uw gids in de wereld van (alternatieve) bedrijfs- en vastgoedfinancieringen. Wij weten als geen ander aan welke eisen een financieringsplan dient te voldoen. U maakt namelijk maar één keer een eerste indruk!

Verschillende bronnen van geld

Bedrijfsfinancieringen van Avant groep is powered by Credion. Door de landelijke dekking van Credion en de vele begeleide transacties heeft zij makkelijker toegang tot (alternatieve) financieringsproducten en dat is in het voordeel van u als ondernemer. Wij zijn aangesloten op een online platform. Dit biedt een snelle en efficiënte behandeling van uw financieringsaanvraag. Wij kijken naar de mogelijkheden bij diverse geldverstrekkers, met uiteindelijk één doel: het beste aanbod voor u als ondernemer. Dat kan op basis van het rentetarief, maar ook zeker op basis van de gestelde voorwaarden.

vastgoedfinanciering

Vastgoedfinanciering

Wilt u investeren in vastgoed? Naast bedrijfsfinancieringen begeleiden wij ook bij vastgoedfinancieringen. Of het nu gaat om een tweede huis, een vakantiehuis of wat uw wens ook is. Wij adviseren startende beleggers, maar ook voor het beheer van een portefeuille of de financiering van projectontwikkeling kunt u bij ons terecht. Onze specialisten zorgen voor betrouwbaar en transparant advies. En uiteindelijk de best passende vastgoedfinanciering voor u.

Waar kunnen wij u mee helpen?

kredietverlening

Kredietverlening

Heeft u als ondernemer tijdelijk behoefte aan extra liquiditeit? Een zakelijk kredietverlening biedt uitkomst. Wij bieden zowel zakelijke kredieten aan grote bedrijven als aan ZZP’ers en starters.

betalingsregeling-now-digitaal-v2

Onafhankelijk Financieel Adviseur

Als ondernemer heeft u plannen, ideeën en doelen die u wilt bereiken. Maar wat heeft u nodig om uw ambities te realiseren? Samen met onze adviseurs kunt u sparren op het gebied van financieel advies.

vastgoedfinanciering

Investeren in vastgoed

Wilt u investeren in vastgoed? Of het nu gaat om een tweede huis, een vakantiehuis of wat uw wens ook is. Onze specialisten zorgen voor betrouwbaar en transparant advies.

Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Michel Bierhuizen
MKB Financieringsspecialist

Michel Bierhuizen
MKB Financieringsspecialist

Bent u ook geïnteresseerd in…

bedrijfsfinanciering_3

Belastingaangifte

Maakt u bij uw belastingaangifte optimaal gebruik van actuele fiscale regels en mogelijkheden? Onze specialisten helpen u graag bij uw belastingaangifte. Of u nu ZZP’er of MKB ondernemer bent.

ondernermersadvies-stip-op-horizon

Ondernemersadvies

Als ondernemer loopt u soms tegen (terugkerende) vragen of problemen aan. Op bijvoorbeeld organisatorisch of financieel gebied. Wij bieden u ondersteuning om de juiste keuzes te kunnen maken.

verzekeringen-personeel

Assurantiën

Bent u op zoek naar advies over assurantiën? Of u nu MKB ondernemer, ZZP’er of particulier bent, wij voorzien u van persoonlijk financieel advies.

Op zoek naar een partner voor de aanvraag van uw bedrijfs- of vastgoedfinanciering in de regio Gouda en Oudewater? Wij ondersteunen u graag en realiseren uw bedrijfs- of vastgoedfinanciering. Lees ons verhaal en neem voor meer informatie contact met ons op.

Maak kennis met onze specialist Michel Bierhuizen.

Bedrijfsfinancieringen van
Avant groep is powered by

Logo-Credion-transparant-png

Meer weten?

Vul uw gegevens in en wij sturen een volledig overzicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
avant-logo