Heeft u als ondernemer tijdelijk behoefte aan extra liquiditeit? Een zakelijke kredietverlening biedt uitkomst. Een zakelijke kredietverlening is een flexibele manier om extra financiële ruimte te creëren: u kunt zelf bepalen wanneer u geld opneemt en wanneer u het terugbetaalt. Of u nu MKB ondernemer of ZZP’er bent, wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Verschil tussen een zakelijk krediet en een zakelijke lening

Bij zowel een zakelijke lening als een zakelijk krediet leent u geld om te investeren in uw bedrijf, waarover u rente betaalt. Een zakelijk krediet is een bedrag dat voor een bepaalde tijd voor u is gereserveerd. U bepaalt zelf wanneer u het opneemt en wanneer u er op aflost. Daarnaast betaalt u alleen rente over het opgenomen bedrag. Een zakelijk doorlopend krediet is te vergelijken met rood staan bij de bank. Een zakelijke lening wordt in een keer op uw rekening gestort. U betaalt maandelijks een vast bedrag af. Wanneer een bedrag is afgelost kunt u het geld van een bedrijfslening niet opnieuw opnemen.

Toepassing en voordelen

Een lening wordt vaak gebruikt voor grote investeringen, een krediet is vooral een flexibele manier om tijdelijk over extra liquide middelen te beschikken. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer klanten niet op tijd betalen, of wanneer u in een bepaalde periode veel facturen moet voldoen. Het geld kunt u dan bijvoorbeeld gebruiken voor:

  • het betalen van rekeningen en salarissen;
  • het investeren in reclame en marketing;
  • het onderhoud van uw machines of bedrijfsruimte.

U bepaalt zelf hoe u leent: wanneer u een bedrag opneemt en aflost, maar ook de looptijd van de lening. Een zakelijk krediet groeit mee met uw onderneming. Hoe beter het gaat met uw bedrijf, hoe hoger de kredietlimiet.

Meer weten?

Bent u op zoek naar een partij die een zakelijk krediet voor u regelt in de regio Gouda en Oudewater? Wij staan voor u klaar en helpen u graag. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Op welk gebied kunnen wij u verder helpen?

vastgoedfinanciering

Investeren in vastgoed

Wilt u investeren in vastgoed? Of het nu gaat om een tweede huis, een vakantiehuis of wat uw wens ook is. Onze specialisten zorgen voor betrouwbaar en transparant advies.

bedrijfsfinanciering_3

Bedrijfsfinanciering

Bent u op zoek naar een financieringsoplossing voor uw onderneming? Of wilt u investeren in vastgoed? Wij kennen de weg en zijn uw gids in de wereld van (alternatieve) bedrijfs- en vastgoedfinancieringen.

Ondernemer2

Ondernemersadvies

Als ondernemer loopt u soms tegen (terugkerende) vragen of problemen aan. Op bijvoorbeeld organisatorisch of financieel gebied. Wij bieden u ondersteuning om de juiste keuzes te kunnen maken.

Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Michel Bierhuizen
MKB Financieringsspecialist

Michel Bierhuizen
MKB Financieringsspecialist

Bent u ook geïnteresseerd in…

hr-arbeidsrechtzaken

HR en Arbeidsrechtzaken

Wanneer u werknemers heeft krijgt u vroeg of laat te maken met arbeidsrechtelijke zaken. Denk aan vragen over arbeidsovereenkomsten, een ontslag of een reorganisatie. Wij adviseren en ondersteunen u graag.

salarisadminstratie-uitbesteden

Salarisadministratie

Onze salarisspecialisten verzorgen uw complete salarisadministratie van begin tot eind. En met ons digitaal salarispakket en personeelssysteem kunnen wij u nog meer service bieden.

verzekering advies

Assurantiën

Bent u op zoek naar advies over assurantiën? Of u nu MKB ondernemer, ZZP’er of particulier bent, wij voorzien u van persoonlijk financieel advies.

Bedrijfsfinancieringen van Avant groep
is powered by

Meer weten?

Vul uw gegevens in en wij sturen een volledig overzicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
avant-logo