Wilt u investeren in vastgoed? Wij helpen u op weg in de wereld van vastgoedfinancieringen. Of het nu gaat om een tweede huis, een vakantiehuis of wat uw wens ook is. Onze specialisten zorgen voor betrouwbaar en transparant advies. Wij adviseren startende beleggers, maar ook voor het beheer van een portefeuille of de financiering van projectontwikkeling kunt u bij ons terecht. Onze specialisten zorgen voor betrouwbaar en transparant advies. Zij gaan op zoek naar de best passende vastgoedfinanciering voor u.

Nieuwe financiering

Heeft u een vastgoedobject op het oog dat u wilt kopen? Door onze jarenlange ervaring in financiering van projectontwikkeling kunnen wij u op weg helpen. Wij denken graag met u mee over een nieuwe financiering.

Beheer van portefeuille

Heeft u al vastgoed in uw beheer? Wij adviseren om altijd scherp te blijven kijken naar de bestaande portefeuille en onderliggende financiering. U kunt door middel van herfinanciering de maandelijkse lasten verlichten of voorwaarden verbeteren van uw bestaande vastgoed financiering. Onze specialisten beheren uw vastgoedportefeuille en gaan op zoek naar het beste rendement.

vastgoedfinanciering
projectontwikkeling-financiering

Financiering van projectontwikkeling

Door onze jarenlange ervaring in financiering van projectontwikkeling kunnen wij u op weg helpen. Heeft u al een pand op het oog? Neem contact met ons op om een doorrekening te maken. Als onafhankelijk adviseur hebben wij toegang tot alle financiers, zowel banken als alternatieve partijen.

Meer weten?

Op zoek naar een partner voor de aanvraag van uw vastgoedfinanciering in de regio Gouda en Oudewater? Wij ondersteunen u graag en realiseren uw vastgoedfinanciering. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Op welk gebied kunnen wij u verder helpen?

kredietverlening

Kredietverlening

Heeft u als ondernemer tijdelijk behoefte aan extra liquiditeit? Een zakelijk kredietverlening biedt uitkomst. Wij bieden zowel zakelijke kredieten aan grote bedrijven als aan ZZP’ers en starters.

Ondernemer2

Ondernemersadvies

Als ondernemer loopt u soms tegen (terugkerende) vragen of problemen aan. Op bijvoorbeeld organisatorisch of financieel gebied. Wij bieden u ondersteuning om de juiste keuzes te kunnen maken.

ondernermersadvies-stip-op-horizon

Ondernemerskompas

U heeft plannen, ideeën en doelen die u wilt bereiken. Daarvoor bent u tenslotte ondernemer. Maar wat heeft u nodig om uw ambities te realiseren?

Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Michel Bierhuizen
MKB Financieringsspecialist

Michel Bierhuizen
MKB Financieringsspecialist

Misschien bent u ook geïnteresseerd in…

fiscaal-adviseurs-horizontaal-toezicht

Fiscaal

De fiscale wet- en regelgeving is ingewikkeld en de regels veranderen continu. Laat u daarom adviseren door onze fiscalisten. Zo maakt u optimaal gebruik van fiscale regels en mogelijkheden.

parttime-controlling

Interim Controlling

Als ondernemer hebt u uw financiële situatie het liefst volledig onder controle. Onze controllers zijn uw administratieve afdeling. Wij verzorgen uw administratie en geven daarnaast advies over uw cijfers.

hr-arbeidsrechtzaken

HRM en Arbeidsrechtzaken

Wanneer u werknemers heeft krijgt u vroeg of laat te maken met arbeidsrechtelijke zaken. Denk aan vragen over arbeidsovereenkomsten, een ontslag of een reorganisatie. Wij adviseren en ondersteunen u graag.

Bedrijfsfinancieringen van Avant groep
is powered by

Meer weten?

Vul uw gegevens in en wij sturen een volledig overzicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
avant-logo