U heeft plannen, ideeën en doelen die u wilt bereiken. Daarvoor bent u tenslotte ondernemer. Maar wat heeft u nodig om uw ambities te realiseren? Samen met de ondernemersadviseur kunt u sparren om de weg naar die ‘stip aan de horizon’ te vinden en die te bereiken. U bepaalt zelf wanneer en op welke punten u de ondernemersadviseur nodig heeft. Zo krijgt u nog meer vermogen die u weer in uw bedrijf kunt steken.
ondernermersadvies-stip-op-horizon

Verbreed uw ondernemershorizon

Uw bedrijfsstrategie, een veranderende organisatie, financiële keuzes, uw opvolging, persoonlijke doelen, fiscale keuzes, het zijn allemaal zaken waarover u beslissingen moet nemen. Soms kunt u als ondernemer het gevoel hebben dat u daar alleen voor staat. En heeft u behoefte aan een ondernemersadviseur die naast u staat. Die luistert naar úw vragen, nieuwe oplossingen aandraagt en uw ondernemershorizon verbreedt.

Ondersteuning op maat

Avant biedt u ondersteuning bij uw ondernemersvragen. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Dat kan in een gesprek van een middag of op regelmatige basis, bijvoorbeeld elke maand of elk kwartaal. U kunt ook kiezen voor een overzichtelijk traject: de route naar meedenkend vermogen voor uw onderneming. Het belangrijkste is dat u de onafhankelijke en deskundige support krijgt waarmee u uw plannen en ambities kunt realiseren. U bepaalt zelf welke vorm voor u het beste is.

ondernemersadviseurs - ondersteuning-op-maat

Waar kunnen wij u mee helpen?

management-consulting

Management Consulting

Uw bedrijfsstrategie, een veranderende organisatie, financiële keuzes, uw opvolging, persoonlijke doelen, fiscale keuzes, het zijn allemaal zaken waarover u als ondernemer beslissingen moet nemen.

Ondernemer2

Ondernemersadvies

Als ondernemer kunt u soms behoefte hebben aan een klankbord. Een onafhankelijk adviseur die u ondersteunt om de juiste keuzes te kunnen maken.

ondernermersadvies-stip-op-horizon

Ondernemerskompas

U heeft plannen, ideeën en doelen die u wilt bereiken. Daarvoor bent u tenslotte ondernemer. Maar wat heeft u nodig om uw ambities te realiseren?

Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Paul Noomen
Ondernemersadviseur

ondernemersadviseurs

Paul Noomen
Ondernemersadviseur

ondernemersadviseurs

Bent u ook geïnteresseerd in…

betalingsregeling-now-digitaal-v2

HRM en Arbeidsrechtzaken

Heeft u behoefte aan iemand die met u meedenkt over personeelszaken, omdat het u ontbreekt aan kennis en/of tijd? Wij ondersteunen en adviseren u graag.

kredietverlening

Kredietverlening

Heeft u als ondernemer tijdelijk behoefte aan extra liquiditeit? Een zakelijk kredietverlening biedt uitkomst. Wij bieden zowel zakelijke kredieten aan grote bedrijven als aan ZZP’ers en starters.

fiscaal-adviseurs-horizontaal-toezicht

Fiscaal advies

De fiscale wet- en regelgeving is ingewikkeld en de regels veranderen continu. Laat u daarom adviseren door onze fiscalisten. Zo maakt u optimaal gebruik van fiscale regels en mogelijkheden.

Heeft u behoefte om te sparren met een ondernemersadviseur in de regio Gouda of Oudewater? Wij ondersteunen u graag bij het realiseren van uw ambities. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Ondernemersadviseurs van
Avant groep is powered by

MZ-16329 AVANT Ondernemersadviseurs logo_CMYK_ZWARTE TEKST_horizontaal

Meer weten?

Vul uw gegevens in en wij sturen een volledig overzicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
avant-logo