We stellen je graag voor aan onze collega Ilse van Achthoven. Zij is medewerkster zakelijke verzekeringen (binnendienst) bij Avant groep.

“In november 2021 ben ik gestart bij Avant groep, inmiddels alweer 2,5 jaar geleden. Ik heb het hier erg naar mijn zin.

In mijn functie lopen de werkzaamheden uiteen van klantcontact, het in kaart brengen van risico’s, contact met verzekeraars tot het samenstellen van een onafhankelijk advies. We werken samen met diverse verzekeraars om zo voor elke klant een passende oplossing te zoeken, dit maakt de functie ook uitdagend. Het belangrijkste hierbij is dat de klant centraal staat.

Avant groep is een fijne organisatie om te werken. We hebben een mooi kantoor en er hangt een goede sfeer met een dorpscultuur. Er is leuk en gezellig contact met collega’s, waarbij iedereen zichzelf kan zijn. We werken hard, maar daarnaast is er ook ruimte om even een praatje te maken of om het over persoonlijke zaken te hebben. Ook daarvoor kunnen we bij elkaar terecht, wat ik belangrijk vind.

Er worden diverse uitjes georganiseerd om je collega’s ook op een informele manier te leren kennen. Zelf vertegenwoordig ik de personeelsvereniging en mag ik samen met nog een aantal collega’s deze uitjes bedenken en organiseren. Dit is erg leuk om te doen! Het organiseren van evenementen heb ik jaren gedaan als vrijwilligerswerk, dit is dus een mooie aanvulling op mijn werkzaamheden.

Ilse - vacature zakelijke verzekeringen

Het blijven ontwikkelen en leren behoort hier ook tot de mogelijkheden. Er is genoeg ruimte om jezelf te kunnen ontplooien, mee te denken en kansen te creëren voor nu en in de toekomst.”

Word jij mijn nieuwe collega? Bekijk onze openstaande vacatures.