jan klerk

Jan Klerk
Pensioen en Assurantiën

Onze Pensioen- en Assurantiën specialist Jan Klerk neemt u mee in zijn verhaal. Lees hier hoe zijn route er uit zag en wat zijn persoonlijke doel is.

Carrière pad

Voordat ik bij de Avant groep kwam werken, ben ik adviseur geweest bij de Rabo-organisatie, was ik accountmanager bij een grote inkomensverzekeraar en adviseur bij een assurantie-intermediair. Binnen de Avant groep ben ik werkzaam als adviseur op het gebied van schadeverzekeringen, werkgever-/ werknemersverzekeringen en ben ik pensioenspecialist.

ondernermersadvies-stip-op-horizon

Toegevoegde waarde

Nu de advieswereld snel aan het veranderen is en de vraag van de cliënt om ontzorgd te worden verder toeneemt, zie ik het voor onze organisatie als uitdaging om proactief met onze cliënten op te trekken. Het tonen van onze toegevoegde waarde op basis van een no-nonsens insteek. Dat is voor mij een mooie uitdaging!

Groepsvoordelen

Mijn persoonlijke doel is dan ook, voor cliënten op zoek te gaan naar de groepsvoordelen en als ik het op het assurantie-vlak mag betrekken, te trachten alle lopende voorzieningen onder 1 dak te krijgen. Dus met 1 aanspreekpunt, tegen vaak een lagere premie en dus de Avant groep als het assurantie-intermediair. De klanten hebben tenslotte ook maar 1 huisarts.
Ik kom helaas te veel tegen, dat cliënten overal verzekeringen hebben ondergebracht, niet meer weten waar deze zijn ondergebracht en vervolgens ook nog eens te veel betalen. Met 1 handtekening en zonder extra kosten centraliseren wij de portefeuille en heeft de cliënt 1 aanspreekpunt en 1 adres.

Advies en bemiddeling

De klanten van de Avant groep kunnen mij inschakelen voor advies en bemiddeling van diverse verzekeringen en voorzieningen. Onderstaand een greep uit de diverse mogelijkheden:

  • Werkgever – / werknemersverzekeringen
    Verzuimverzekeringen, WGA verzekeringen, Zorgverzekeringen, etc.
  • Schadeverzekeringen
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
  • Overlijdensrisicoverzekeringen
  • Pensioenvoorzieningen

En gelukkig kan ik voor de overige zaken mijn collega-specialisten inschakelen. Dus de Avant groep blijft de spin in het web, noem het de ‘trusted advisor’ van Gouda.

verzekering advies

Graag kom ik met jullie in contact om mij voor te stellen en samen de mogelijkheden van onze dienstverlening te bespreken.

Klik op één van de volgende links als u verder wilt lezen over assurantiën of pensioenadvies.