Wij stellen je graag voor aan onze collega Mariëlle de Jong, zij is relatiebeheerder bij Avant groep.

“Per 1 juli 2022 ben ik gestart bij Avant groep. Dit was op een vrijdag, wat normaal gesproken mijn vrije dag is, maar toevallig was de jaarlijkse zomer BBQ. Het was een gezellige middag en avond en het gaf mij een goede eerste indruk!

Eerst heb ik HBO Accountancy gestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Na mijn studie ben ik bij een groot Accountantskantoor in Utrecht aan de slag gegaan, waar ik 5,5 jaar gewerkt heb. Naast mijn werk ben ik toen de Post HBO AA-opleiding gaan volgen. Nadat ik het theoretische gedeelte van de opleiding had afgerond ben ik met de praktijkstage MKB begonnen en heb ik de eerste 2 jaar ervan volbracht bij dit kantoor. In deze periode ben ik erachter gekomen dat ik het erg leuk vind om direct van toegevoegde waarde te zijn bij de klant en heb er toen voor gekozen om de focus te gaan leggen op tussentijdse cijfers.

Daarna ben ik bij een klein kantoor in Woerden gaan werken, omdat ik meer balans wilde tussen werk en privé. Hier heb ik het laatste jaar van mijn praktijkstage afgerond en heb ik mijn AA-titel behaald. In mijn werk vind ik het erg belangrijk dat er voldoende uitdaging is en dat ik mij kan blijven ontwikkelen. Dit konden zij niet bieden en toen ben ik gaan rondkijken naar een nieuwe uitdaging.

Momenteel ben ik 5 maanden werkzaam bij Avant groep en ik voel mij er al echt op mijn gemak. Sommige werkwijzen en systemen waren nieuw, maar bij vragen stond (en staat) iedereen klaar om mij te helpen. Er is een open en informele cultuur op kantoor.

Marielle de Jong - werken bij Avant groep

Bij Avant groep ben ik relatiebeheerder en vind ik het leuk om klanten op financieel gebied te helpen met datgene waar zij minder kennis van hebben. De afgelopen maanden ben ik voornamelijk bezig geweest met het samenstellen van jaarrekeningen, waardoor ik de systemen goed heb leren kennen. Vanaf nu ga ik mij weer meer focussen op de controllers kant, de tussentijdse cijfers.

Mijn hele leven woon ik al in Oudewater, ik woon er samen met mijn vriend en mijn dochter van 2 jaar. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten. Ik doe aan bootcamp (buiten), hardlopen en sinds de zomer ben ik ook begonnen met tennissen en af en toe padellen. Verder ga ik graag leuke dingen doen met mijn gezin en vind ik het gezellig om af te spreken met vriendinnen en bijvoorbeeld uiteten te gaan.

Vroeger zei ik altijd: Ik blijf niet in Oudewater wonen. Echter woon ik er nog steeds en werk ik er nu ook. Het bevalt dus toch goed!”

Word jij mijn nieuwe collega? Bekijk onze openstaande vacatures.