Michel Bierhuizen
MKB Financieringsspecialist

Onze MKB-financieringsspecialist Michel Bierhuizen neemt u mee in zijn verhaal. Lees hoe hij terecht kwam in de financiële wereld, én hoe hij zijn rol bij Avant groep Gouda invult.

Ervaring

Ik kom uit een ondernemersgezin. Mijn ouders hebben ons altijd erg betrokken bij het reilen en zeilen van hun onderneming. Toch had ik toen geen behoeften om hun onderneming over te nemen. Na mijn militaire dienst ben ik, in 1990, begonnen bij de Rabobank. Zoals het gaat kom je als junior binnen en met een beetje ambitie en leergierigheid groei je snel door. Na diverse adviseursfunctie op het particulieren terrein werd ik gevraagd als kantoordirecteur van het kantoor Maassluis. Hier kwam ik veel meer in contact met ondernemers en dat fascineerde mij. Na het afronden van mijn Avondstudie HEAO, maakte ik de overstap naar de Rabobank Waddinxveen – Gouda als zakelijk accountmanager. Een superleuk functie waar je veel kunt betekenen voor ondernemers. Deze rol heb ik nog een aantal jaar voortgezet bij Fortis Bank.

Credion Gouda – Woerden – Lopikerwaard

Vlak voor de eerste kredietcrisis, in 2008, ben ik begonnen als zelfstandig, zakelijk intermediair. In eerste instantie onder eigen naam en label. In deze tijd heb ik een aantal keer contact gehad met de Avant groep uit Oudewater. Na een “proefperiode” onder hun klanten te hebben gewerkt, hebben we in 2017 het Credion rayon Gouda – Woerden – Lopikerwaard gekocht. Een zeer actief ondernemers gebied met volop kansen. Inmiddels zijn we met 3 financieringsspecialisten actief.

Avant groep Gouda

Eind 2020 hebben we de Avant groep Gouda opgericht. Door ons netwerk en kennis willen we specifiek in Gouda en omgeving de bestaande kennis, kwaliteit en mankracht vanuit Oudewater inzetten om ondernemers (zakelijk, maar ook in privé) te begeleiden. We zijn ervan overtuigt dat alle adviseurs bij ons op kantoor toppers zijn op hun vakgebied. Dit blijkt ook in de praktijk.

Avant-Gouda

Bedrijfsfinancieringen

Ik ben aanspreekpunt voor de Avant groep Gouda en zal me daarnaast blijven focussen op bedrijfsfinancieringen. Dit is een heel breed begrip. Wij maken geen onderscheid in sectoren, omvang onderneming, of financieringsvormen. Wel is het zo dat ik me min of meer gespecialiseerd heb ik overname- en vastgoedfinancieringen.

Avant groep Gouda

Wat zijn nu de momenten om contact op te nemen?

  • Investeringsmomenten (materiaal of vastgoed)
  • Aankoop verhuurd onroerend goed
  • Verlenging van uw hypotheek
  • Behoefte aan (tijdelijk) werkkapitaal
  • Bijzonder beheersituatie
  • Bedrijfsovername
  • Geld vrijmaken uit onbelaste beleggingspanden
vastgoedfinanciering