Onze Accountant en ondernemersadviseur Niels den Outer neemt u mee in zijn verhaal. Hij is partner bij Avant groep en helpt klanten op weg, welk vraagstuk er ook ligt. Niels: 'Onze kracht zit in de verbinding van de verschillende specialismes.'
niels-den-outer-accountants

Niels den Outer
Accountant & Ondernemersadviseur

Cijferknobbel

Zo’n 20 jaar geleden ben ik begonnen in het accountancy vak. Al vroeg kwam ik er achter dat ik geen talenknobbel had, maar dat ik beter was met cijfers. In mijn eerste jaren begon ik qua werkzaamheden net als veel andere accountants. Van facturen boeken tot het afronden van jaarrekeningen en het opstellen van de jaarlijkse aangifte. Een vrij divers pakket waar ik veel van heb geleerd. Het is van groot belang om snel en adequaat te zijn. Op die manier kunnen we korte lijnen houden met onze klanten.

Avant groep

In 2005 kwam ik als relatiebeheerder terecht bij Avant Accountants en sindsdien ben ik gegroeid naar meer algemeen adviseurschap. In de loop van de jaren heb ik cursussen gedaan om mijzelf in de breedte te ontwikkelen. Zo kan ik klanten over de gehele breedte ondersteunen. Hierdoor kunnen we klanten nu ook helpen bij bedrijfsovernames en bedrijfsopvolging, maar bijvoorbeeld ook met scheidingen. Dit zijn hele verschillende gebieden en op deze manier zijn wij een totaal-adviseur. Van pensioenplanningen tot financieel inzicht, alles moet gewoon goed geregeld zijn.

Mijn werkwijze

Het leukste aan het vak is om voor mensen klaar te staan en om klanten zo goed mogelijk te helpen bij de problemen die er liggen. Doordat we bij veel verschillende bedrijven zitten, kunnen we onze ervaringen koppelen van het ene naar het andere bedrijf. Je leert bijvoorbeeld wat belangrijke prioriteiten zijn of waar mogelijk valkuilen liggen. Zo kun je het op meerdere manieren toepassen.

Kenmerkend aan mijn stijl is dat ik heel praktisch te werk ga. Ik houd er niet van om advies te geven door middel van grote rapporten. Ik werk liever hands-on met een praktische insteek. Dit maakt het makkelijk voor de klant, zodat hij/zij er direct mee verder kan.

Bedrijfscultuur Avant

Wat je bij Avant groep terug ziet is dat er aandacht is voor automatisering en nieuwe technieken. We nemen de tijd om een stap terug te zetten en na te denken over de lange termijn. Dit zit echt ingebakken in de bedrijfscultuur. Daardoor blijven we innoveren en helpen we klanten vooruit met slimme processen.

Terug naar de ‘roots’

De stap naar Gouda maakt de cirkel als het ware weer rond. Ik ben geboren en getogen in Gouda en ben vanaf moment één met Raymond Imbens omgegaan. Tijdens onze schooltijd zijn we veel met elkaar opgetrokken. We kennen elkaar dus heel goed. Met de nieuwe vestiging van Avant groep in Gouda gaan we dus eigenlijk weer terug naar de ‘roots’.

Totaalpakket

Raymond en Michel hebben samen een enorm netwerk opgebouwd in Gouda. Zij zijn specialist in hypotheken (Raymond) en financieringen (Michel). Door onze nieuwe vestiging in Gouda, kunnen wij het totaalpakket aanbieden. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld ook advies geven in verzekeringen en overnames.

Zo zijn we een totale financiële specialist. En dat willen we blijven. Met dezelfde kracht om de lijnen kort te houden en het aanbod compleet.

Avant-Gouda