Raymond Imbens
Hypotheekadviseur

Raymond Imbens is een echte specialist in het vak. Hij neemt u hier mee in zijn verhaal en waar zijn liefde voor het hypotheek-vak vandaan komt.

Onafhankelijk

Na mijn opleiding aan de Hoge School Rotterdam ben ik aan de slag gegaan bij destijds nog Staalbankiers (inmiddels Van Lanschot) op het hoofdkantoor in Den Haag, na 4 jaar de overstap gemaakt naar de grootbanken Rabobank en ING. Mijn liefde voor het hypotheek-vak deed mij realiseren dat ik hierin volledig onafhankelijk wilde opereren. Vandaar de stap naar onafhankelijke intermediair met toegang tot meer dan 40 geldverstrekkers.

Alle doelgroepen

Vanuit ons nieuwe kantoor in Gouda aan de Meridiaan 45 bedienen wij alle doelgroepen; starters op de woningmarkt, doorstromers en ondernemers die een eigen woning kopen. Ook cliënten die een beleggingspand kopen als investering kunnen wij van excellent advies voorzien !

Waar ik energie van krijg is het tot in de puntjes organiseren en regelen van de beste hypotheek voor mijn cliënt. Toegang tot meer dan 40 geldverstrekkers heeft als groot voordeel dat ik (bijna) altijd wel de hypotheekaanvraag kan onderbrengen bij een van mijn geldverstrekkers.

vastgoedfinanciering

Avant groep

Binnen de Avant groep kunnen we elk financieel vraagstuk aan; van hypotheekadvies, verzekeringen, zakelijke financieringen, accountancy tot pensioenadvies; samen met mijn collega specialisten (meer dan 50) staan wij graag voor u klaar!