U heeft plannen, ideeën en doelen die u wilt bereiken. Daarvoor bent u tenslotte ondernemer. Maar wat heeft u nodig om uw ambities te realiseren? Samen met onze adviseurs kunt u sparren op het gebied van financieel advies. Van financiering en accounting tot pensioenadvies en verzekeringen. Haal zo het maximale rendement uit uw vermogen.

Onafhankelijk Financieel Advies

Financiële keuzes, een veranderende organisatie, uw bedrijfsstrategie, uw opvolging, persoonlijke doelen, uw pensioen, het zijn allemaal zaken waar u als ondernemer beslissingen over moet nemen. Soms kunt u als ondernemer het gevoel hebben dat u daar alleen voor staat. En heeft u behoefte aan advies van een financieel expert die uw persoonlijke en financiële situatie inventariseert en rekening houdt met uw wensen en mogelijkheden. Met ons onafhankelijk financieel advies wordt het rendement van uw onderneming beter.

Meer weten?

Bent u op zoek naar onafhankelijk financieel advies in de omgeving Gouda of Oudewater? Neem contact op met de financiële experts.

Op welk gebied kunnen wij u verder helpen?

vastgoedfinanciering

Bedrijfsfinanciering

Bent u op zoek naar een financieringsoplossing voor uw onderneming? Of wilt u investeren in vastgoed? Wij kennen de weg en zijn uw gids in de wereld van (alternatieve) bedrijfs- en vastgoedfinancieringen.

betalingsregeling-now-digitaal-v2

Pensioen ondernemers

Als zelfstandig ondernemer heeft u verschillende mogelijkheden om een eigen pensioenvoorziening op te bouwen.

verzekeringen-personeel

Assurantiën

Bent u op zoek naar advies over assurantiën? Of u nu MKB ondernemer, ZZP’er of particulier bent, wij voorzien u van persoonlijk financieel advies.

parttime-controlling

Interim controlling

Als ondernemer heeft u uw financiële situatie het liefst volledig onder controle. U kunt dit doen door zelf uw administratie bij te houden, maar u kunt het ook aan ons uitbesteden.

fiscaal-adviseurs-bedrijfsoverdracht

Fiscaal

De fiscale wet- en regelgeving is ingewikkeld en de regels veranderen continu. Laat u daarom adviseren door onze fiscalisten. Zo maakt u optimaal gebruik van fiscale regels en mogelijkheden.

ondernermersadvies-stip-op-horizon

Ondernemersadvies

Als ondernemer loopt u soms tegen (terugkerende) vragen of problemen aan. Op bijvoorbeeld organisatorisch of financieel gebied. Wij bieden u ondersteuning om de juiste keuzes te kunnen maken.

Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Niels den Outer
Accountant & Ondernemersadviseur

accountants

Cees Loef
Accountant

Wieteke van de Kuijlen
Assistent Accountant

Niels den Outer
Accountant & Ondernemersadviseur

accountants

Cees Loef
Accountant

Wieteke van de Kuijlen
Assistent Accountant

Bent u ook geïnteresseerd in…

salarisadminstratie-uitbesteden

Salarisadministratie

Uw personeel is het kapitaal van uw onderneming en u wilt goed voor uw personeel zorgen. Onze salarisspecialisten zorgen ervoor dat salarissen, toeslagen en overige gelden correct en op tijd uitbetaald worden.

personeel

HRM en Arbeidsrechtzaken

Heeft u behoefte aan iemand die met u meedenkt over personeelszaken, omdat het u ontbreekt aan kennis en/of tijd? Wij ondersteunen en adviseren u graag.

realtime-inzicht-in-cijfers

Accountancy

Cijfers, jaarrekeningen, begeleiding financieringen en belastingaangiften zijn essentieel voor uw bedrijf. Maar het is waarschijnlijk niet uw specialisme. Wij regelen uw financiële zaken gewoon goed voor u.

Wij zijn lid van de beroeps- en netwerkorganisaties NBA, SRA en RB.

Onze klachten- en klokkenluidersregeling: klachten- en klokkenluidersregeling.

Accountants van Avant groep is powered by

Meer weten?

Vul uw gegevens in en wij sturen een volledig overzicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
avant-logo