financiering-mkb-onderneming

De financiering van uw mkb-onderneming

Datum: 26 juli 2023, Auteur: Avant groep
financiering-mkb-onderneming

Als ondernemer wilt u graag vooruit met uw bedrijf. U ziet kansen en bent overtuigd van de mogelijkheden. Of het nu gaat om nieuwe machines, werkkapitaal, uitbreiding van het wagenpark, bedrijfsovername, een verbouwing, aankoop van bedrijfs- of beleggingspand of een herfinanciering. Maar om te investeren is geld nodig.

Financieringsmogelijkheden

Het bedrijfsleven is volop in beweging en ondernemers blijven plannen maken. Ondernemers met een goed plan zijn kritischer over de invulling van hun financieringsbehoefte. Ze weten dat er naast de huisbankier andere alternatieven zijn. De financieringsspecialisten van Avant groep begeleiden de ondernemer bij deze zoektocht. Wij realiseren bedrijfs- en vastgoedfinancieringen. Wij geven u graag een goed advies wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

Ambities waarmaken

Een interessante trend die we nu zien, is dat grootbanken steeds duidelijker keuzes maken wat ze wel en niet doen. Dat creëert ruimte voor alternatieve geldverstrekkers en kansen voor de mkb ondernemer. De banken zijn nog steeds open, maar een deel van het werk wat ze vroeger gratis voor je erbij deden, moet je nu uitbesteden.

Best passende oplossing

Tezamen met de klant gaan wij op zoek naar de best passende oplossing die aansluit bij de wensen en behoeften van de klant. Onze werkwijze is helder en transparant. Wij garanderen onafhankelijk advies en specialistische begeleiding bij het vinden van de best passende financiering.

Meer weten?

Heeft u als ondernemer ook plannen waar een financiering voor nodig is. Wij geven u graag een goed advies wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf. Bel ons gerust! Neem contact op met één van onze financieringsspecialisten Michel Bierhuizen of Henri Blokland.

Bron: credion.nl

Categorieën: Financiering, ondernemers

Wellicht ook interessant…

liv en lkv

De Eerste Kamer heeft ingestemd met wetsvoorstel waarin LIV per 2025 vervalt en LKV voor oudere werknemers vanaf 2025 wordt afgebouwd.

elektrische-bedrijfsauto-subsidie

Ondernemers die een nieuwe, volledige elektrische bedrijfsauto willen, kunnen weer de Subsidie Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA) aanvragen.

BOR-tiny

De bedrijfsopvolgingsregeling en de doorschuifregeling bij schenken en overlijden gaan verder wijzigen. De aanpassingen op een rij.

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte gehouden worden? Mis niets en ontvang alle updates van Avant groep!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.