Investeren in vastgoed? Wij helpen u op weg in de wereld van vastgoedfinancieringen. Of het nu gaat om een vakantiehuis, een tweede huis, of wat uw wens ook is. Wij adviseren zowel startende beleggers als beleggers met een grotere portefeuille. Onze specialisten staan voor u klaar met transparant en betrouwbaar advies. Zij gaan op zoek naar de best passende vastgoedfinanciering voor u.
vastgoedfinanciering-gouda

Beheer van portefeuille

Bij ons bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar beheer van uw portefeuille. Onze specialisten beheren uw vastgoedportefeuille en gaan op zoek naar het beste rendement.

Financiering van projectontwikkeling

Door onze jarenlange ervaring in financiering van projectontwikkeling kunnen wij u op weg helpen. Heeft u al een pand op het oog? Neem contact met ons op om een doorrekening te maken. Als onafhankelijk adviseur hebben wij toegang tot alle financiers, zowel banken als alternatieve partijen.

projectontwikkeling-financiering

Meer weten?

Op zoek naar een partner voor de aanvraag van uw bedrijfs- of vastgoedfinanciering in de regio Gouda en Oudewater? Wij ondersteunen u graag en realiseren uw bedrijfs- of vastgoedfinanciering. Lees ons verhaal en neem voor meer informatie contact met ons op.

Maak kennis met onze specialist Michel Bierhuizen.

Waar kunnen wij u mee helpen?

kredietverlening

Kredietverlening

Heeft u als ondernemer tijdelijk behoefte aan extra liquiditeit? Een zakelijk kredietverlening biedt uitkomst. Wij bieden zowel zakelijke kredieten aan grote bedrijven als aan ZZP’ers en starters.

bedrijfsfinanciering_3

Bedrijfsfinanciering

Bent u op zoek naar een financieringsoplossing voor uw onderneming? Of wilt u investeren in vastgoed? Wij kennen de weg en zijn uw gids in de wereld van (alternatieve) bedrijfs- en vastgoedfinancieringen.

vastgoedfinanciering

Investeren in vastgoed

Wilt u investeren in vastgoed? Of het nu gaat om een tweede huis, een vakantiehuis of wat uw wens ook is. Onze specialisten zorgen voor betrouwbaar en transparant advies.

Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Michel Bierhuizen
MKB Financieringsspecialist

Michel Bierhuizen
MKB Financieringsspecialist

Bent u ook geïnteresseerd in…

verzekering advies

Assurantiën

Bent u op zoek naar advies over assurantiën? Of u nu MKB ondernemer, ZZP’er of particulier bent, wij voorzien u van persoonlijk financieel advies.

Ondernemer2

Ondernemersadvies

Als ondernemer loopt u soms tegen (terugkerende) vragen of problemen aan. Op bijvoorbeeld organisatorisch of financieel gebied. Wij bieden u ondersteuning om de juiste keuzes te kunnen maken.

management-consulting

Management Consulting

Uw bedrijfsstrategie, een veranderende organisatie, financiële keuzes, uw opvolging, persoonlijke doelen, fiscale keuzes, het zijn allemaal zaken waarover u als ondernemer beslissingen moet nemen.

Bedrijfsfinancieringen van
Avant groep is powered by

Meer weten?

Vul uw gegevens in en wij sturen een volledig overzicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
avant-logo