branche in zicht

SRA-rapport 2024 presenteert de harde cijfers van Nederlandse ondernemingen

Datum: 12 juli 2024, Auteur: Avant groep
branche in zicht

Voor het derde jaar op rij heeft een groot deel van het kleinere mkb de winst zien afnemen. Dit is de belangrijkste conclusie uit het nieuwe SRA-rapport ‘Branches in Zicht 2024, de harde cijfers van Nederlandse ondernemingen’. In dit rapport zijn ruim 9.000 jaarrekeningen van mkb-bedrijven (geen zzp’ers) geanalyseerd.

Avant neemt deel aan SRA-Branche in Zicht. Een landelijk benchmarkplatform waarmee wij u van actuele branche-informatie kunnen voorzien. Bekijk het SRA-sectorrapport ‘Branches in Zicht 2024’ om te zien hoe uw branche en regio ervoor staat. Het rapport bevat informatie over de volgende branches: Automotive, Bouw, Detailhandel, Horeca, Industrie, Medische zorg, Logistiek en Specialistische zakelijke diensten.

Het SRA heeft ook een persbericht geschreven met daarin de belangrijkste cijfers, ontwikkelingen en bevindingen uit het rapport. Het persbericht leest u hier.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van het rapport of persbericht? Neem contact op met uw contactpersoon bij Avant.

Wellicht ook interessant…

liv en lkv

De Eerste Kamer heeft ingestemd met wetsvoorstel waarin LIV per 2025 vervalt en LKV voor oudere werknemers vanaf 2025 wordt afgebouwd.

elektrische-bedrijfsauto-subsidie

Ondernemers die een nieuwe, volledige elektrische bedrijfsauto willen, kunnen weer de Subsidie Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA) aanvragen.

BOR-tiny

De bedrijfsopvolgingsregeling en de doorschuifregeling bij schenken en overlijden gaan verder wijzigen. De aanpassingen op een rij.

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte gehouden worden? Mis niets en ontvang alle updates van Avant groep!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.