reisverzekering

Heeft u vakantieplannen voor deze zomer? Sluit dan een goede reisverzekering af!

Datum: 12 juli 2024, Auteur: Avant groep
reisverzekering

Dekking medische kosten in het buitenland

Uw zorgverzekering dekt niet alle medische kosten in het buitenland. Check voor vertrek wat uw zorgverzekering wel en niet dekt. Een reisverzekering biedt wel dekking voor medische kosten in het buitenland. Als u onverhoopt ziek wordt of een ongeluk krijgt, zorgt de verzekering ervoor dat u de nodige zorg kunt krijgen zonder u zorgen te hoeven maken over hoge kosten.

Check het dekkingsgebied van uw reisverzekering!

Gaat u een reis maken buiten Europa? Kijk dan of het dekkingsgebied van uw reisverzekering groot genoeg is. Want gaat u op vakantie naar een land buiten Europa en valt dit land niet onder uw huidige dekking? Dan bent u niet verzekerd.

Auto huren in het buitenland

Een auto huren in het buitenland valt niet onder de dekking van uw reisverzekering. Sluit altijd een aparte autoverzekering af bij de verhuurder. Het is wel mogelijk dit los te verzekeren vanuit Nederland, maar afdekken via de verhuurder scheelt voorschieten van eigen risico of borg.

Gemoedsrust

Een reisverzekering biedt u gemoedsrust tijdens uw reis. Of het nu gaat om verloren bagage, medische noodgevallen of onverwachte annuleringen, u bent beschermd tegen financiële tegenslagen en kunt met een gerust hart genieten.

24/7 hulp en advies beschikbaar

U kunt altijd terugvallen op de reisverzekeraar mocht er iets gebeuren.

Meer weten?

Neem contact op met één van onze verzekeringsspecialisten via het telefoonnummer 0348 – 820 240.

Categorieën: Verzekeringen

Wellicht ook interessant…

liv en lkv

De Eerste Kamer heeft ingestemd met wetsvoorstel waarin LIV per 2025 vervalt en LKV voor oudere werknemers vanaf 2025 wordt afgebouwd.

elektrische-bedrijfsauto-subsidie

Ondernemers die een nieuwe, volledige elektrische bedrijfsauto willen, kunnen weer de Subsidie Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA) aanvragen.

BOR-tiny

De bedrijfsopvolgingsregeling en de doorschuifregeling bij schenken en overlijden gaan verder wijzigen. De aanpassingen op een rij.

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte gehouden worden? Mis niets en ontvang alle updates van Avant groep!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.