financieringscheck

Weten hoe uw bedrijf ervoor staat? Doe onze financieringscheck!

Datum: 22 maart 2023, Auteur: Avant groep
financieringscheck

Voorziet u, als ondernemer, financiële problemen door hoge energiekosten en/of rente of heeft u vragen over uw zakelijke financiering? Wij denken graag met u mee over een passende oplossing. Onze financiële experts zijn de specialisten om uw financiering succesvol te realiseren.

Het zal u vast niet zijn ontgaan: niet alleen de energiekosten lopen op, maar ook de rente is de afgelopen periode erg hard gestegen. Door de hoge rente ervaart u hogere financieringslasten en heeft u minder geld over om te besteden aan uw onderneming. Rentestijging kan gezien worden als een ondernemersrisico. Maar hoe vang je dit risico op als ondernemer?

Passende oplossingen

Het is zoeken naar passende maatregelen en oplossingen voor de voortgang en ambities van uw bedrijf. De overheid biedt een steunmaatregel voor ondernemers die te maken hebben met extreem hoge energiekosten, maar biedt geen vangnet bij stijgende rente.
In deze onzekere tijd is het fijn voor u, als ondernemer, om geholpen te worden door een ervaren financieel adviseur. Rente verlagen kunnen wij niet, maar wij kunnen u wél helpen om de beste financieringspartij te vinden, passende bij uw onderneming.

Financieringscheck

Met onze financieringscheck komt u erachter hoe uw bedrijf ervoor staat. En misschien nog wel belangrijker, u weet wat de alternatieven zijn, mocht dit nodig zijn.

Om ervoor te zorgen dat uw zakelijke financiering aan blijft sluiten op uw plannen is het belangrijk de voorwaarden, condities en afspraken van de bestaande financiering(en) periodiek tegen het licht te houden. Wij beschikken over de actuele informatie en mogelijkheden bij overheid, banken en alternatieve financiers om u hierbij te begeleiden en adviseren.
Onze financieringscheck geeft u:

  • een objectief en compleet beeld van uw huidige bedrijfs- en vastgoedfinanciering(en);
  • inzicht in mogelijkheden én de noodzaak tot aanpassing van uw financiering;
  • inzicht in mogelijke besparingen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de financieringscheck en wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.
Neem contact op met één van onze financieringsspecialisten Michel Bierhuizen 06 – 46242380 of
Henri Blokland 06 – 44333300.

Bron: Credion.nl

Categorieën: Economy, Financiering, ondernemers

Wellicht ook interessant…

Aanlevering-nieuwe-medewerker

Voor het voeren van een goede loonadministratie is het noodzakelijk dat u voor een nieuwe medewerker een stamkaart invult.

arbeidsovereenkomst-europese-richtlijn

De modelovereenkomsten van de Belastingdienst die zijn gebaseerd op vrije vervanging, zijn met ingang van 1 januari 2024 niet langer bruikbaar.

In 2023 spraken het kabinet en vertegenwoordigers van werkgevers en werknemers af om in 2026 125.000 extra banen voor mensen met een arbeidsbeperking te hebben.

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte gehouden worden? Mis niets en ontvang alle updates van Avant groep!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.