Wonen in Goud is een ambitieus nieuwbouwproject in Gouda. In de buurt van het NS station wordt aan de Burgemeester Jamessingel een nieuw project gerealiseerd met 200 woningen en daarbij gemeenschappelijke ruimten. Onze hypotheekadviseurs kunnen u helpen bij het realiseren van de financiering van uw woning bij dit project.

Hypotheken

In het project Wonen in Goud worden 113 koopwoningen gebouwd, met afmetingen van 84 m2 tot 180 m2. Hier geldt dus een zeer gevarieerd aanbod voor. De prijzen variëren van €225.000,- tot €625.000,-. Hiermee zal een zeer diverse doelgroep worden getrokken bij deze woningen.

Indien u één van de gelukkigen bent die een woning toegewezen heeft gekregen in dit project, wenst u waarschijnlijk een passende hypotheek. Wij helpen u bij de financiering van uw woning, hoe uw situatie er ook uit ziet. Onze specialisten staan voor u klaar.

Door onze jarenlange ervaring en onafhankelijke positie bieden wij altijd maatwerk. Persoonlijk, deskundig en zonder gedoe.

WoneninGOUD

Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Raymond Imbens
Hypotheekadviseur

Ton van Setten
Hypotheekadviseur

Raymond Imbens
Hypotheekadviseur

Ton van Setten
Hypotheekadviseur

Wilt u hypotheekadvies? Wij zijn uw partner in Gouda en omstreken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees ons verhaal en neem contact met ons op.

Neem direct contact op

Via onderstaand formulier kunt u in contact komen met onze hypotheekadviseurs.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Maximale-hypotheek-berekenen

Hypotheek berekenen

Wil u uw hypotheek berekenen? Bekijk via de tool wat uw maximale hypotheek is en neem contact op voor advies.

betalingsregeling-now-digitaal-v2

Onafhankelijk Financieel Adviseur

Als ondernemer heeft u plannen, ideeën en doelen die u wilt bereiken. Maar wat heeft u nodig om uw ambities te realiseren? Samen met onze adviseurs kunt u sparren op het gebied van financieel advies.

inkomstenbelasting

Belastingaangifte

Sommige uitgaven die u doet, mag u aftrekken bij uw aangifte Inkomstenbelasting (IB). Wij hebben de belangrijkste aftrekposten op een rij gezet.

Wij staan ingeschreven bij het AFM register onder het nummer 12041311 en bij de KiFiD onder het nummer 300.004651. Ook zijn wij aangesloten bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseur.

Onze dienstverleningsdocumenten en klachtenprocedure: dienstverleningsdocument algemeen, dienstenverleningsdocument hypotheekvraag en klachtenprocedure.

Assurantiën & hypotheken van Avant groep is powered by

Triple-A-assurantiën

Meer weten?

Vul uw gegevens in en wij sturen een volledig overzicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
avant-logo