Boer Makelaardij is de makelaar van het project Wonen van Loon. Een nieuwbouwproject in de gezellige en groene Goudse wijk Bloemendaal. Wij zijn als hypotheekadviseur nauw betrokken bij dit project.

Wonen van Loon

Wonen van Loon is een nieuwbouwproject in de Goudse woonwijk Bloemendaal. Op de locatie waar ooit autobedrijf Van Loon actief was brengt Wonen van Loon nieuw leven in de brouwerij met de bouw van 172 appartementen.

De drie nieuwe woongebouwen laten de – nu al gezellige – woonwijk Bloemendaal extra bruisen. Bloemendaal is een populaire woonwijk, doordat er een korte afstand naar het centrum is, de Reeuwijkse Plassen zijn om de hoek en er is een goede verbinding met de rijkswegen.

Bekijk hier meer informatie over de bouw van Wonen van Loon.

Door onze jarenlange ervaring en onafhankelijke positie bieden wij altijd maatwerk. Persoonlijk, deskundig en zonder gedoe.

wonen-van-loon

Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar!

Raymond Imbens
Hypotheekadviseur

Ton van Setten
Hypotheekadviseur

Raymond Imbens
Hypotheekadviseur

Ton van Setten
Hypotheekadviseur

Heeft u zich ingeschreven voor een appartement in het project Wonen van Loon? Met een hypotheekverklaring heeft u nog meer kans dat u uw droomwoning krijgt toegewezen. U weet zo zeker dat u het kan financieren en de maandlasten bij u passen.

Wij van Avant groep kunnen deze hypotheekverklaring kosteloos voor u verzorgen. Meer informatie? Neem contact met ons op.

Wij maken uw woonwens graag mogelijk.

Neem direct contact op

Via onderstaand formulier kunt u in contact komen met onze hypotheekadviseurs.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Maximale-hypotheek-berekenen

Hypotheek berekenen

Wil u uw hypotheek berekenen? Bekijk via de tool wat uw maximale hypotheek is en neem contact op voor advies.

betalingsregeling-now-digitaal-v2

Onafhankelijk Financieel Adviseur

Als ondernemer heeft u plannen, ideeën en doelen die u wilt bereiken. Maar wat heeft u nodig om uw ambities te realiseren? Samen met onze adviseurs kunt u sparren op het gebied van financieel advies.

inkomstenbelasting

Belastingaangifte

Sommige uitgaven die u doet, mag u aftrekken bij uw aangifte Inkomstenbelasting (IB). Wij hebben de belangrijkste aftrekposten op een rij gezet.

Wij staan ingeschreven bij het AFM register onder het nummer 12041311 en bij de KiFiD onder het nummer 300.004651. Ook zijn wij aangesloten bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseur.

Onze dienstverleningsdocumenten en klachtenprocedure: dienstverleningsdocument algemeen, dienstenverleningsdocument hypotheekvraag en klachtenprocedure.

Assurantiën & hypotheken van Avant groep is powered by

Triple-A-assurantiën

Meer weten?

Vul uw gegevens in en wij sturen een volledig overzicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
avant-logo